mynewspapers.net

Gräset ormar i Wisconsin som är svartMedan inte specifikt en Snok, black rat snake är finns utspridda i Wisconsin och kommer att leva nästan var som helst, inklusive högt gräs eller jordbruksmark. Dessa ormar är inte skadliga för människor. I själva verket, enligt den Smithsonian National Zoological Park tenderar de att frysa när hotade, i stället för slående.

Beskrivning

Som namnet antyder black rat snake är svart. Den har en vit fläck på sin haka, och ungarna är grå med svarta fläckar på ryggen. Som ungarna mogna, mörkare de till svart. Vuxna varierar i storlek från 42 till 72 inches. De har slanka kroppar med kilformade huvuden.

Habitat

Black rat snake är mycket anpassningsbar och kan leva i miljöer som sträcker sig från havet till de högre höjder i Appalacherna. De är, enligt den Smithsonian National Zoological Park, den mest spridda av de gemensamma råtta ormarna. De finns från New England south Georgia och sedan väster över de norra delarna av Alabama, Mississippi och Louisiana. Utbredningsområdet sträcker sig norr till Oklahoma och södra Wisconsin. Det finns också isolerade populationerna i Kanada och New York.

Diet

Råtta ormar är constrictors, så att de dödar sina byten av omslag runt det och klämma tills det kväver. Som du kan gissa från namnet, lever de främst på gnagare. Ung råtta ormar äter mindre ödlor, baby möss och små grodor. Förutom möss och råttor äter vuxna gänget, mullvadar, ägg och fågelungar.

Vanor

Råtta ormar är inte allmänt aggressiv och antingen dölja eller frysa om konfronteras. Om provocerade, dock kommer de försvara sig. De spole och skallra deras svansar i döda löv att simulera en rasslet av en skallerorm i hopp om att ärrbildning av rovdjur. Om det inte fungerar, kommer att de slå. När tog, släpper råtta ormar en illaluktande mysk som de gnida över deras angripare för att undvika att bli uppäten.