mynewspapers.net

Grafit konst tekniker

Grafit konst tekniker


Enligt Pencils.com, den genomsnittliga pennan faktiskt leda inte, men snarare en förening kallad grafit. Det är denna silvrig-svart substans, tillsammans med lite lera, som gör en grafit penna att göra märken på dina papper. Även om pennan är ganska vanliga verktyg för konstnären, inte alla pennor producera samma märken, eller kräver en konstnär en grafit penna att använda grafit du skapar ritningar som grafit.

Penna typer

En diskussion av typerna av grafit konst tekniker skulle inte vara komplett utan vissa grundläggande kunskaper i grafit pennor. Grafit art pennor kommer märkta med bokstaven "H" eller "B." Ordet betyder hur hårt med en penna är, som ger dig en indikation på vilken typ av mark som gör att en viss penna jämfört med en annan. Grafit pennor märkt med ett "H" har svårare leder och producera lättare märken. "B" pennor, som står för "svart", har mjukare leder, och sådana nummer 5B eller högre kan producera märken som är ganska mörkt. En viktig del i att göra dramatiska grafit ritningar är variationerna mellan de lättaste lamporna och de mörkaste mörka. Med hjälp av pennor med olika leder representerar en av de enklaste men mest effektiva verktyg som du kan använda för att skapa drama i en ritning med hjälp av endast grafit.

Grafit pulver

Element som en obruten linje av huden eller buskar i fjärran kan ibland skapas bättre med grafit pulver istället för pennor i större ritningar. Grafit pulver kommer i burkar i lös form. Det gör att du kan strö grafit pulver över stora delar av ritningen i mindre tid och ansträngning än det tar för att täcka samma område med grafit med pennor. Dessutom, när du blandas grafit pulver med en stenget trasa (bit mjukt läder) eller vävnad, är resultaten ett tunt lager av grafit som ser mycket mer enhetlig än resultaten samlat från använder pennor. För att använda grafit pulver, strö en liten mängd från burken till området där du behöver täckning. Blanda pulvret med en trasa eller vävnad.

Skuggning stubbar och Tortillon

För porträtt konstnärer, skuggning stubben och blandning tortillon räkning så viktiga verktyg för att hjälpa dem att skapa fotorealistiska skuggning i pencil porträtt. Dessa objekt är tillverkade av varmvalsade papper med ena eller båda ändarna kommer till en punkt. Du använder sidan av de spetsiga ändarna för att blanda de skuggade områdena av grafit att få dem att verka ännu smidigare. Dessa verktyg är särskilt användbara för att skapa realistiska hud texturer när du ritar med grafit.

Blanda grafit och kol

Konstnären J.D. Hillberry skriver att blanda grafit med träkol skapar en reflekterande kvalitet ritningar. Denna teknik kan du realistiskt Rita objekt som glas eller vissa typer av metal. För att använda denna teknik i ritningen, fastställa ett lager av kol med din träkol penna. Skuggan området med sidan av din penna i stället för punkten. När du har skuggade plats i träkol, gå över området igen med en grafit penna. Skugga området på samma sätt som du gjorde med träkol pennan, om din penna på sin sida.