mynewspapers.net

GrabIt kommer inte att avkoda

GrabIt kommer inte att avkoda


Grabit är ett gratis verktyg som du kan använda för att ladda ner innehåll från Usenet news servrar. Du kan söka efter NZB filer erbjudas för nedladdning på Usenet, och kör Grabit för att hantera filhämtningen. Grabit hämtar filer i paketet NZB och avkodar dem, så att du kan öppna filerna och visa innehållet. Även om Grabit reparationer automatiskt mest ofullständiga nedladdningar när fel uppstår i avkodning, kan du hitta instanser där du måste manuellt felsöka problemet om Grabit kommer inte att avkoda en viss fil.

Instruktioner

• Navigera till en annan webbplats för att kontrollera din Internetanslutning. Som Grabit inte kan avkoda ofullständigt nedladdade filer, kan felet avse en förlorad anslutning.

• Klicka på "Start" och välj "Dator". Högerklicka på din hårddisk, som är typiskt "C"-enhet, välj "Egenskaper" från droppa-ned menyn. Klicka på fliken "Verktyg" och klicka på "Defragmentera nu." Följ anvisningarna på skärmen för att defragmentera hårddisken. Optimera hastigheten på din hårddisk kan bidra till att påskynda Grabit prestanda.

• Ladda ner NZB filen igen och starta Grabit sessionen för att starta nedladdningen. Fel i anslutning kan ibland resultera i en ofullständig hämta en fil. Om du fortfarande får ett felmeddelande att Grabit inte kan avkoda filen, du kan ha en skadad eller ofullständig fil.

• Sök för en alternativ nedladdning om filen är skadad. Du kan gå till webbplatser som NZBs (punkt) ORG eller NZBMatrix för att söka efter en suppleant nedladdning.