mynewspapers.net

Grab bag presentidéer för tonåring flickor

Grab bag presentidéer för tonåring flickor


Tonåring flickor kan vara svårt att köpa för, men om du kommer ihåg deras önskan att vara i det senaste modet och upp på de senaste trenderna, kan jag köpa för cool grab väskor som kommer att tillfredsställa sina önskningar. Poster såsom smink, smycken, musik, litteratur och film passerar är allt perfekt för teen flicka lucky dips.

Make-up

Många tonåringar är i smink och mode. Att få idéer, fråga din tonåring dotter för henne föredrog etiketter och nyanser för ögonskugga, läppglans, läppstift och foundation. Lägg till några läppbalsam, make-up penslar och nagellack att slutföra lucky dip.

Musik

En av tonåring flickor favoritsysselsättningar lyssnar på musik. Lägga till en populär CD varje lucky dip. Tomma CD-skivor, presentkort till en musikaffär, en flash-enhet eller certifikat till en månatlig musiktjänst är också goda idéer. En liten affisch av en populär grupp är ett annat alternativ.

Litteratur

Stoppa in en aktuell fråga en populär tonårstjejer tidskrift i varje lucky dip. Om du känner till en aktuella författare som de flesta av flickorna läste eller en samling av böcker som är populärt bland unga läsare, lägga till den senaste pocketbok i varje påse.

Filmer

Den lokala biografen är en av de mest populära teen inneställena. Lägg till gåva tokens till teatern i väskan. Du kan också Skura Internet och loppmarknader för billiga DVD av nuvarande och klassiska tonåring filmer att lägga till väskor. En månads prenumeration på hyrfilmer hemma är ett annat alternativ och ger flickorna en chans att träffas i framtiden.

Tillbehör

Lägg några tillbehör till väskan. Inkludera objekt som örhängen, halsband, armband, hårnålar, solglasögon och en halsduk. Gå till en tonåring butik i gallerian för nuvarande stilar eller be rådgivningen av en fashionabla tonåring du vet hennes yttrande om vilka objekt att köpa.

Förpackning

Göra påsen själv en del av gåvan. Använd små börsar att hålla innehållet och Linda cellofan runt den. Använd en canvas tote väska och få leveranser för tjejerna att dekorera väskor i sin egen stil.

Personliga objekt

Lägga till objekt som innehåller varje tonåringens personlighet och hobbies. Inkludera en journal för en introspektiv flicka, en konst eller hantverk för den kreativa som, ett nytt sport tillbehör för idrottaren eller ett nytt minneskort för tjejen som alltid knäppa bilder av resten av gruppen. Lägga till ett objekt i varje säck med flickans namn på är också ett enkelt sätt att anpassa lucky dip.