mynewspapers.net

Gotiska sovrum idéer

Gotiska sovrum idéer


Mörka färger och utsmyckade inredning av gotisk arkitektur och medeltiden kan göra en utmärkt sovrum inredning tema för de som uppskattar en mer dyster eller mörk atmosfär. Det gotiska temat erbjuder en bred palett som att dra inspiration att ta med en lynnig gotiska närvaro till ditt sovrum.

Gotiska Wall Decor

Röd, grå, svart och silver färger är effektiv färgteman för en gotisk sovrum. Röda väggar med svart sammet gobelänger eller vampyr-tema affischer fungerar bra i en gotisk inspiration sovrum. Ett annat alternativ är att måla väggarna att se ut som väggarna i ett slott. För en mer fruktansvärda gotiska vinkling, måla väggar svart och stänk på mörk röd färg för en blodig effekt.

Gothic-inspirerade möbler

Trä eller smide möbler med vass, utsmyckade gravyrer fungerar bäst i en gotisk sovrum. Plysch röd sammet lounge stolar, svart läder högkarmade stolar, och en sammet soffa lägger en gotisk känsla till varje sovrum. Möbler med en gotisk arkitektur bent (välvda och utsmyckade) passar bäst till gotiska sovrum.

Gotiska tillbehör

Accent rummet med silver kandelabrar, röda och svarta ljusstakar, och heraldiska emblem och gargoyle statyer. Silver kedjor, handklovar eller hängande heraldiska symboler kan förbättra atmosfären i ett gotiskt-inspirerade sovrum. Lägga till medeltida element som svärd, vapen och sköldar för att slutföra effekten. Wiccan och element av trolldom är andra dekorativa tillbehör som kan förbättra ett gotiskt-tema sovrum.