mynewspapers.net

Göra en hemmagjord kyckling inkubator från ett akvarium

Göra en hemmagjord kyckling inkubator från ett akvarium


Att hand ordentligt om och hus kycklingar, du behöver göra en trygg, varm och utkast-fri miljö för dem. Du kan använda många objekt som du kan ha tillgång till, till exempel en inkubator, utan att spendera en massa pengar. Det är klokt att ha inkubatorn installerat och klart för ungarna innan du föra dem hem. Ett glas akvarium med någon typ av tråd topp är ett bra ställe att house baby kycklingar eftersom glaset kommer att ge förslag till-fria väggar och tråd upp kommer att förhindra överhettning genom att låta luften cirkulera.

Instruktioner

• Placera akvariet på en robust bord i ett förslag till-fritt område i ditt hem. Hålla akvariet från andra djur eller barn.

• Sprida ut ett bra lager av träspån längs hela botten av akvariet. Placera en grunt vattenskål med rent vatten i centrum av akvariet och en grund skål med hönsfoder på ena sidan. Placera termometern nära centrum av akvariet. Ett klipp kan du säkra den så att den är synlig hela tiden.

• Täcka akvariet med en wire mesh topp och använda klipp för att säkra upp på sidorna av glaset. Om du använder en termometer med ett klipp, kan du bifoga som att metallnät samt--igen, att se till att det är centrerad i akvariet.

• Placera värme lampa minst 6 inches över toppen av akvariet. Fästa lampan till ett rep och hänga repet med en krok i taket. Övervaka temperaturen inuti akvariet så att ungarna inte överhettas eller kylas. Temperaturen för nykläckta kycklingar bör vara mellan 32,2 och 35,0 grader ReK den första veckan och sedan minskade - 15 grader C varje vecka efter att du har kommit rumstemperatur.