mynewspapers.net

Gör det själv tegel som vetter motTegel är en alldaglig, hållbara byggmaterial används i byggandet av hus och många andra strukturer. Tegel som vetter mot, eller lägga till en tegelsten skikt som en beläggning eller faner, kan ändra utseendet på en yta medan mervärde och intresse. Installera tegel inför dig själv kan låta skrämmande, men med rätt material och en liten tid, processen borde gå smidigt. Följ dessa steg för att korrekt installera din egen tegel står inför.

Instruktioner

• Använd ett måttband för att mäta höjden och bredden av väggen eller annan yta du tänker lägga tegel ansiktet. Multiplicera de höjd och bredd mätningarna. Därefter, multiplicera siffran med sju att fastställa beloppet av tegel du behöver. Lägg i några extra tegelstenar till det nummer för avfall och styckning ändamål.

• Besluta om mönstret av tegel eller hur tegelstenarna kommer att organiseras på väggen för att producera det önskat utseendet. Organisera ett litet urval av dem på marken eller en annan yta först att se till att du är nöjd med layouten innan du installerar den.

• Avlägsna befintliga material från väggen så den väggen trä hölje är utsatt. Ståndpunkten vattentät plast över väggen eller yta. Använda trä spik och hammare för att säkra den plast membran över befintliga trä ytterhöljet av väggen.

• Kontrollera nedre kanten, som ska placeras längst ned på väggen, för sprickor eller chips. Nedre kanten stöder den nedre raden av tegel. Använda konkreta spricka sealer, enligt tillverkarens instruktioner, för att reparera sprickor. Låt remsan att torka. Sedan Använd ett vattenpass så att kanten är ens.

• Mäta höjden på en tegelsten med din måttband. Mät sedan och markera det höjden från toppen av nedre kanten på väggen. Använd en hammare för att satsa på väggen längs märket, och göra en guide linje genom att knyta builder's garn över basen av insatserna.

• Blanda murbruk, enligt tillverkarens instruktioner, i en stor hink. Använda en murslev att ösa ut mortel och sprida den i ett ½ tum tjockt lager längst ned på en tegelsten. Ställa in tegel på hörnet slutet av nedre kanten. Upprepa denna teknik över kanten tills du har slutfört en rad med tegelstenar. Använd ett vattenpass så att raden är rak. Skär några tegelstenar som sträcker sig förbi kanten på väggen genom att markera tegel där den möter i slutet av väggen. Skär tegel längs märket med en mason's såg, sedan säkra tegel till slutet av väggen med murbruk enligt den teknik som beskrivs ovan.

• Lägg till nästa rad i önskat mönster, börjar i ett hörn och arbeta dig över tills du är klar raden. Kontrollera att raden ska se till att det är plumb innan vi går vidare till nästa.