mynewspapers.net

Gör det själv tabell dekorationer

Gör det själv tabell dekorationer


Bordsdekorationer kan vara fet, vackra och kreativa utan att det kostar en förmögenhet om du helt enkelt göra dem själv. Allt du behöver göra fantastiska hemmafixare bordsdekorationer är förmågan att hitta skönheten i de enkla sakerna runt omkring dig, som glas, silke blommor och även frukt.

Hörnstenarna

Hörnstenarna är lätta att skapa själv, speciellt eftersom du kan lägga till din egen personliga touch. Börja med att söka lokal lågprisbutiker som Wal-Mart eller Dollar General. Dessa typer av platser brukar ha rabatterade glas fat, skålar och vaser som du kan använda som den viktigaste komponenten i din viktigaste inslaget. Och de kommer ibland bara kostar några dollar. Om du inte hittar exakt hur många du behöver, inte vara rädd att mixa och matcha olika stilar. Du kan också göra detta om du är shopping på secondhandbutiker, eftersom det är högst osannolikt hittar du väldigt många dubbletter. När du har basen av din viktigaste inslaget, måste du bestämma vad du vill göra med den. Du kan lägga till vatten, rosenblad och flytande ljus att göra en central som är både vackra och lätt. Du kan köpa flytande ljus för lite över 30p varje på webbplatser som Candles4Less.com. Om du har ett vinterbröllop, kan du använda saker från naturen för en mycket originell mittpunkten idé. Samla små grenar, löv och kottar, och Använd sprayfärg för att bestryka dem med en silver skimmer. Placera dem i en skål eller vas och omge dem med ljus att göra en skimrande mittpunkten. Du kan också fylla skålar och vaser med färgglada frukter att matcha ditt tema. Om du kan hitta höga, långa vaser, kan du fylla botten med färgade stenar, fyll resten av vas med vatten och lägga till några långa-stammen blommor. Du kan också använda tall vetegräs eller dogwood filial för att lägga en mer naturlig look till din hörnstenarna. NettletonHollow.com säljer vacker färg varianter av tall hundkäx grenar. TheWhiteAisle.com säljer även konstgjorda crystal beaded flower grenar för £4,50 som skulle göra vackra, höga hörnstenarna. Om du lägger till några ljus i tabell, kommer att levande ljus studsa kristallen för en romantisk belysning effekt.

Gynnar

Beroende på vilken typ av tjänst du vill ge, de kan bli dyr och några kommer förmodligen att hamna på efterkälken. En mycket lätt gör det själv för idé är att göra en donation till en orsak i varje gäst. Om du eller din betydande andra har en välgörenhetsorganisation eller orsaka som är meningsfullt, detta är ett bra sätt att ge tillbaka, och dina gäster kommer att finna mening i det också. När du har gjort donationen, designa och skriva ut kort förklara för dina gäster att i stället för en tjänst du har gjort en liten donation i deras namn och det menande som särskilt har till brudparet. Du kan även laminat kortet och göra ett bokmärke genom att stansa ett hål i toppen och knyta ett band genom den. Dina gäster får även fortsättningsvis ge orsaken om de finna mening i det. Du kan också montera mini godis påsar för varje gäst. Det finns många ställen på nätet, såsom Joann.com, som ger dig steg för steg-instruktioner om hur man gör varje väska. Du kan fylla varje påse med myntverk, M & Ms, godis hjärtan eller någon annan typ av godis. Du kan också använda menyfliksområdet för att koppla en notering tackar alla gäster för att vara en del av din speciella dag.

Tabell nummer

En kreativ idé för hemmafixare tabell nummer är att använda bilder för att ställa in ett tema för varje tabell. Du kan använda bilder av dig och din betydande andra under hela din relation, rotera bilder av bruden och brudgummen i hela sitt liv, eller använda bilder på platser du har besökt tillsammans. Du kan göra dessa genom att skära bitar av kartong, bifoga bilder och sedan använda nummer klistermärken för att fästa numret i hörnet.