mynewspapers.net

Gör det själv steg för att göra en ledstång för ett däck

Gör det själv steg för att göra en ledstång för ett däck


En ledstång på ett däck är ett tillägg som kan vara attraktiva och erbjuda säkerhet. Ofta är det krävs av statliga och kommunala byggnormer. Om du har viss erfarenhet med konstruktion, kan du lägga till en ledstång i en kortlek och spara pengar en professionell skulle ta ut. Köpa virke för ledstången att matcha dina däck, samla några verktyg och, om möjligt, en hjälpare, och bygga räcke på en eftermiddag.

Instruktioner

• Mät kanterna på däcket att avgöra hur mycket räcke och hur många inlägg och stolpar kommer att krävas. Inlägg är det primära stödet för ledstång och bör ha mer än 72 inches dem emellan. Stolpar, som ger ytterligare stöd och förhindra att människor eller djur från att falla av däck mellan stolparna, ska ha ca 4 inches dem emellan. Beräkna hur många du behöver på varje sida genom att dividera längden på räcket på varje sida 72 inches för inlägg och 4 tum för stolparna. Ledstången eller toppen av räcket, kommer att göras från en 6-tums hela styrelsen och kommer att köra horisontellt i ytterkanten av däck, cirka 40 inches hög.

• Skär 3-tums-av-4-tums brädor i så många 50-tums längder som krävs för inlägg. En vanlig kortlek kommer stå cirka 40 inches hög, så skär inlägg 50 inches hög för att lämna plats i botten för att bifoga dem till kanten av däck. Skär 2-tums-av-2-tums brädor i så många 35-tums längder som krävs för lattor, som kommer att passa under ledstången och att bidra till det, och stolparna. Skär 2-tums-av-6-tums styrelserna i de längder du kommer att behöva göra ledstången själv.

• Fäst inlägg till gränsen reglar eller styrelsen som bildar yttre omkretsen av däcket, med hjälp av 6-tum lång, 1/2-tums bultar. Använda en elektrisk borr att borra hålen helt genom inlägg och gränsen reglar. Gränsen reglar styrelsen bildar en rät vinkel på golvet av däcket. Borra hål genom gränsen reglar i utrymmet under golvet av däcket. Fäst bultarna med en bricka och mutter på insidan av gränsen reglar, under golvet i däcket. Använd ett vattenpass så se till att tjänster är perfekt vertikal.

• Spik stolpar till gränsen reglar, varje 4 inches. Detta kommer att fungera som ytterligare stöd till räcket. Använd ett vattenpass så se till att de är helt lodrät och parallellt med varandra. Att säkerställa att den första upprätt placerade är helt rakt gör att placera resten av stolparna mycket lättare.

• Spik lattor, som är smala remsor av trä som passar under hand räcket och kommer att säkra räcket på stolpar, stolpar och inlägg när stolparna är på plats. Lattor passar horisontellt över topparna av stolpar och inlägg, med den övre kanten av batten spola till toppen av stolparna. Ledstången själv får plats överst i de batten och stolpar.

• Spik ledstången på plats genom att köra spikar genom den och in i stolpar eller batten. Har en vän som hjälper dig att hålla ledstången på plats när du ansluter den. Har du inga tillgängliga hjälpare, använda en 6-tums metall C-clamp för att hålla ledstången till batten medan du ansluter den.

• Bets, lack eller måla din handledare för att matcha dina däck.