mynewspapers.net

Gör det själv skafferi hyllor

Gör det själv skafferi hyllor


Lagringsutrymme är ett måste för alla kök. Lägga till skafferi hyllor i en garderob av köket eller till en vrå av extra utrymme kan omedelbart maximera din kapacitet att lagra mat och förnödenheter. Du behöver bara några mätningar, verktyg och förnödenheter att installera hyllorna.

Mätningarna

Innan du samlar in verktyg och förnödenheter, ta några mätningar och diagram planen för ditt skafferi. Mäta avståndet över baksidan av din garderob och längder av två sidoväggar, särskilt om de har en liten plats som är infällda från dörren och registrera detta nummer. Du kanske kan installera sidan skafferiet hyllorna samt, om djupet på vägg från dörren är tillräckligt bred för att rymma bredden på hyllorna. Mät ditt skafferi hyllor, hålla i åtanke att du kan ordna din lagring innehållet önskad höjd. Anser den högsta höjden av objekt du lager, sedan lägga till en annan tum eller två. Markera på väggen avstånden mellan hyllorna så att du kan bedöma hur många kommer att passa i ditt space. Som också kan du göra justeringar innan du påbörjar installationen.

Verktyg och förnödenheter

Har till hands en cirkelsåg; en geringssåg, om du har en; en hammare; spik eller en spikpistol; en borr och skruvar; trälim; ett måttband; en nivå. en rätskiva; och penna och papper. Arbeta med massivt trä kommer att garantera en lång livslängd för ditt skafferi hyllor med minimal hängande. Mäta den högsta hyllan bredd ditt skafferi rymmer, inklusive längs dess väggar. Som avgör om du köper 1-by-8, 1-av-10 eller 1-av-12-tums trä styrelser. Observera att virke använder nominella dimensioner, så en tum tjock styrelse verkligen mäter endast tre fjärdedelar av en tum och dess bredd är en halv tum mindre än anges. Således en 1 av 8 åtgärder verkligen 3/4-tums med 7 1/2 inches, och en 1 av 10 är 3/4 av 9 1/2. Mätningar av ditt skafferi utrymme kommer också att avgöra hur många fötter av trä måste du göra alla hyllor.

Montering av hyllor

Utformningen av din skafferi garderob kommer att avgöra om du bygga en ram för hyllorna---likt bokhylla sidor--- eller helt enkelt montera dem på väggen. Även om du monterar hyllorna till bakre väggen, kan du behöva ram däcksidan hyllor, där dessa hyllor möts back-Vägghyllor. Detta ger den hela hyllsystem extra stöd. Hyllorna kan fästa direkt på väggen med väggkonsoler. Alternativt, du kan montera dem på en ram, glidande hyllorna i dadoes eller stödja dem på trä. Tillskurna och torr passform i utrymmet hyllorna. Använda en nivå för att markera en rak linje för varje hylla. Bifoga väggfästen eller fäst hyllorna på trä ramen. Använd skruvar och trälim för att bygga ramen och för att fästa hyllan stöder på ramen. Infoga hyllorna och Använd trälim och spik för att skydda på plats. När hyllorna är byggt, avsluta dem med färg eller bets och lack. När de är torra, kommer att din gör det själv skafferi hyllor vara redo att använda.