mynewspapers.net

Gör det själv platta tak förråd

Gör det själv platta tak förråd


Platta tak förråd är den vanligaste typen av förråd. Konstruktionen är inte svårt. Innan du börjar måste du ha en plan, oavsett om du köper en plan eller designa skjulet själv. Anser de objekt som du lagrar i struktur, att se till du bygga ett skjul som passar dina behov. Innan du startar projektet, bekanta dig med lokala byggnormer som gäller för yttre strukturer. Du kan behöva få bygglov innan du börjar bygga.

Läge

Noga överväga platsen att placera skjulet. Inte kan hitta Boden i ett låglänt område. Placera Boden från täta vatten avrinning. Träd, borste och buskage bör inte befinna sig närmare än 3 fot från omkretsen av skjulet. Placera Boden så den får naturligt solljus och vind, för att underlätta naturlig torkning och omsättning.

Stiftelsen

Skjul på 200 kvadrat fot eller mer vanligen kräver en permanent stiftelse. Samtidigt att bygga grunden, ta bort jord minst 4 inches djup och installera grus. Grus inte bara ger dig en nivå och fast tjänst för foundation, men kommer också att garantera det finns ordentlig dränering. Använd fast betongblock att bilda stiftelsen i skjulet. Använd inte ihåliga betongblock, så att du minska sannolikheten för att du kommer att behöva ersätta skadade block någon gång. Behandlat virke är också ett alternativ för foundation, sedan virke är resistenta att förfalla och ruttna.

Våningen

Konstruera skjul golvet med 2-av-6 tryckimpregnerat styrelser eller en fönsterbräda i ytterkanten av stiftelsen. Ankare tröskeln till stiftelsen med eftersläpning bultar. Tröskeln ska vara minst sex inches att skydda mot fukt tränger. När du installerar bandet reglar, använda 2-av-8 förfall-resistenta virke, och se till att den yttre kanten av bandet reglar är jäms med ytterkanterna av tröskeln. Bandet reglar är nödvändigt för att skydda golvet reglarna. Normalt placeras reglarna 16 eller 24 inches på centrum. Kontrollera lokala byggnormer för vägledning. Installera 3/4-tums tryckimpregnerat plywood för golv. Om du önskar en starkare golv, använda tungan-i-groove plywood.

Väggar, fönster och dörrar

Rama in väggar, bygga grov öppningar för fönster och dörrar. Du kan använda 2-gånger-4 eller 2-av-6 brädor för dubbar. Täcka ytor med halv plywood mantlar. När positionering dörren, se till att möjliggör de enkel åtkomst till varje del av skjulet. Dubbelkolla måtten för dörren vara säker på att du kan få stora objekt, till exempel en ridning gräsklippare, när dörren är installerat.

Tak

En platt skjul tak har en lutning på 0 till 10 procent. Detta är den enklaste typen av takkonstruktioner, och är helt enkelt en fråga om installera taket takbjälkar med rätt lutning. När taket takstolarna är på plats, tillämpa mantlar och Lägg sedan till takmaterial.

Exteriör

De avslutande material du väljer måste väljas med hållbarhet och låga underhållskostnader i åtanke. Till exempel kan vinyl eller aluminium spåranslutning inte vara det bästa valet för utvändig beklädnad, eftersom det är lättare skadade eller "dinged." Använd en hållbara alternativ, såsom fibercementvaror rangerbangård. Installera glasfiber dörrar och aluminium eller vinyl fönster.