mynewspapers.net

Gör det själv kök renoveringar

Gör det själv kök renoveringar


Kök renoveringar är enklast om du använda den samma fotavtrycket. Detta sätt kan du installera nya apparater eller skåp som passar i de gamla platser. Se över köket för att se vad du gillar eller inte gillar att se till att du gör ändringar som kommer att glädja dig. Om du behöver mer utrymme för bänkskiva kan exempelvis vara säker din plan gör nödvändiga ändringar. Renovera ditt nya kök att fungera väl, inte bara ser bättre visuellt. Tillbringa tid gå över kök design böcker och ombyggnationer tidskrifter se till att du har massor av alternativ.

Instruktioner

• Mät köket och designa layouten på rutat papper. Rita olika layouter för att definiera den bästa användningen av rymden och vägg golvytor. Räkna ut vad som behöver förändras i den nuvarande layouten för att lägga till mot rymden, extra lagringsutrymme eller utrymme för större apparater. Skiss varje vägg fasad, alltför, så du kan definiera hur man placera skåp runt fönster och dörr öppningar. Lägga till en köksö, större windows eller några strukturella förändringar.

• Skapa en budget och välj material att köpa. Avgöra vilka typer av apparater att köpa, och besluta om golv blir kakel, vinyl eller trä. Besöka ett hem förbättring butik för att avgöra vilka skåp passar budgeten. Välj exakt vägg färger och fönsterbehandlingar, också. Rita den övergripande utformningen av rummet med färgade pennor, så att du kommer att få en uppfattning om slutresultatet.

• Planera remodel i etapper. Måla övre väggarna och installerar nya övre skåp som en omdaning fas, t.ex. Ta bort den gamla spisen och ersätta den med en ny rad, plus omgivande skåp som en annan fas. Koppla bort VVS och el med familjens schema i åtanke. Riva ut gamla golv och hala om off som ett stadium av renoveringen. Gör om diskbänken väggen och omgivande skåp som en fas, beroende på vad som fungerar för dig.

• Installera golv senast för att förhindra färg droppar och repor. Lägga kakel innan hänger några nya innerdörrar i köket eller installerar socklar. Måla socklar innan de är spikade för att förhindra att arbetets måleri på knä.

• Avsluta detaljer och lägga dekorativa inslag. Installera nya armaturer, plantage jalusier och hyllor i köket, enligt din smak. Lägg till inramade utskrifter, särskilda samlingar av konstföremål eller ett rack av hängande koppar krukor. Tänk på att ditt renoverade kök skönhet kommer att gynnas av stämpeln för din egen individualitet. Använda några unika funktioner i huset själv för att förbättra köket. Lämna en utsatt tegelmur, till exempel om ditt hus är en 1940-talet bungalow. Dra en gammal armatur original till huset för att använda över ett litet köksbord.