mynewspapers.net

Gör det själv förändringar för Jeans att lägga till Flare

Gör det själv förändringar för Jeans att lägga till Flare


Utsvängda jeans, populär på 1970-talet, gör comeback. Du behöver inte investera i utsvängda designerjeans, eftersom du kan spara pengar genom att ändra ett par gamla jeans att lägga till flare. Det enklaste sättet att lägga till utflytning till dina jeans kräver slutar de råa kanterna före sömnad bitar tillsammans. Färdiga kanter kan du sy extra tyget på plats med en rät maska, och genom att följa dessa steg, du slippa manövrera runt knepigt gick sömmar.

Instruktioner

• Vrid jeansen ut och in.

• Öppna ben sömmarna med söm ripper, börjar vid anklarna och kommer 14 inches upp benen. Dig den spetsiga ändan av ripper strax under trådarna att klippa varje tredje stitch, försiktigt så att inte skada denim. Bitarna kommer öppna trådar har skurits. Plocka de lösa trådarna med hjälp av fingertopparna.

• Lägg en ny denim nål i symaskinen. Ange symaskinen i ett sicksack eller langettstygn och sy runt de råa kanterna av tyg trianglarna.

• Vik nederkanten av trianglarna under 1/2 tum, och pin veck på plats. Symaskinen på en rak söm, och sy över den vikta 4-tums bottnar i trianglar.

• Placera trianglar i öppningen på byxa benen med rätt sidor av tyget tillsammans, justera fållen på jeansen med fållen på trianglarna. Fästa den ena sidan av varje triangel på plats.

• Sy på triangeln till jeans, med hjälp av en rak söm och en 1/2-tums sömsmån.

• Pin-den andra sidan av byxbenet till tyg triangel med rätt sidor tillsammans och stäng sömmen med en 1/2-tums sömsmån. Tur till jeans höger ut trots allt av trianglarna är sydda. Sy sömmarna stängd, med en rak söm i närheten öppningen överst i trianglar.