mynewspapers.net

Gör det själv Dora part

Gör det själv Dora part


Barnens TV-show, Dora Utforskaren, fokuserar på en ung flicka som fastställs på ett roligt, pedagogiska uppdrag i varje episod. En Dora-tema födelsedagsfest är ett idealiskt val för många förskola-åldern flickor och pojkar, och nyckeln till att planera en lyckad temafest är organisation. Gör en "Att göra" lista och ge dig själv gott om tid att förbereda tema inbjudningskort, menyer, dekorationer, tårta och aktiviteter, så det inte blir någon sista-minuten rusa som kan resultera i ett tema nyckelelement i partiet att inte vara redo i tid.

Instruktioner

• Skriv inbjudan formulering på datorn, ställa in sidstorleken till 5 av 7. Ladda skrivaren med 5 av 7 cardstock och skriva ut inbjudningar.

• Dekorera ryggen på inbjudningar med Dora-tema klistermärken. Bokstavera varje gästs namn med alfabetet klistermärken på baksidan av hennes inbjudan.

• Placera inbjudningar i 5 av 7 kuvert och dekorera dem i Dora tema, liksom. E-inbjudningar cirka tre veckor innan festen.

• Planera menyn för partiet baserat på tid på dagen och ålder på barnen välkomna. Eftersom Dora är främst en förskola-åldern show, planerar en midafternoon fest med några finger smörgåsar och snacks mat.

• Göra en mängd olika smörgåsar, inklusive lunch kött och ost och jordnötssmör och gelé, kvällen innan festen. Använda djur-formade cookie fräsar till skär smörgåsar i djurfigurer, eftersom många av Doras vänner är djur. Placera smörgåsar på en serveringsbricka täckt med cling film och lagra dem över natten i kylen.

• Skär bitar av 5 av 7 cardstock i halv. Placera ett Dora-tema klistermärke i mitten av varje cardstock och tejpa en liten träpinne på baksidan. Kvällen innan festen, infoga dessa Dora flaggor i några dussin affären cupcakes.

• Täck tabellen parti med en orange duk och ställa med lila papperstallrikar, lila köksredskap och orange servetter. Dessa färger reflekterar Doras standard outfit för en orange par byxor och en lila topp. Häng en mängd olika tema-färgade serpentiner från taket.

• Knyt en Mylar Dora-tema ballong på baksidan av barnets födelsedag stol. Knyt en färgglada latex ballong till alla andra stolar.

• Anges smörgåsar och cupcakes på tabellen part innan dina gäster anländer. Fyll plastskålar med pretzels, chips och druvor. Fyll en skål med is och ligger en mängd juice lådor i isen.

• Arrangerar Dora-tema partyspel. Kid's Birthday Party Guide webbplatsen föreslår "Dora, stövlar, Swiper" spelet. Denna ta på "Duck, anka, gås" har "it" barn gå runt kretsen av sittande barn knacka varje barn på huvudet, säger "Dora," "Stövlar" eller "Swiper." När "it" barn säger "Swiper," gängade barnet måste få upp och jaga "it" barn tillbaka till sin plats i cirkla. Om han fångar honom, "it" barn tar en annan runda knacka barnen. Om inte, chaser blir "it" barn och tar hans vända knacka de andra barnen.

• Ge barnen med markörer och lunch papperssäckar som ska skriva sitt namn, med din hjälp vid behov. Fyll skålar med en mängd godis och har barnen linjen upp till fylla sina säckar som parti gynnar för att ta hem.