mynewspapers.net

Gör det själv Cupcake står

Gör det själv Cupcake står


När betjänar cupcakes, är dekorativa ställning ett attraktivt sätt att visa dem. Det finns många står går att köpa i butiker, men du kan göra din egen ur ett blad isolering skumgummiplatta. Genom att lägga sidenband och kontakt papper, kan du skapa en tredelad monter i någon färg och mönster som du vill. Dessa bestånd är snabb och lätt att göra och är bra som presenter.

Instruktioner

• Skär skumgummiplattan i tio 8-tums cirklar, en 12-tums krets, en 14-tums cirkel och en 16-tums cirkel. Använd en vass mattkniv för att göra nedskärningar.

• Limma fem av 8-tums cirklar tillsammans i en kolumn med hantverk lim. Upprepa denna process med de andra fem 8-tums cirklarna.

• Linda kanterna på kolumner och återstående cirklar med sidenband. Använda hantverk lim och rak stift för att säkra i menyfliksområdet.

• Tillämpa dekorativa, självhäftande kontakt papper till toppen och botten av varje cirkel. Trimma kanterna av kontakt papper i ytterkanten av varje cirkel.

• Ställ in 16-tums cirkeln till en tabell och lim en av kolumnerna på mitten. Limma den 14-tums cirkeln på kolumnen och sedan limma den andra kolumnen på den. Limma den 12-tums cirkeln på den andra kolumnen. Din monter är nu färdigt och klart för cupcakes!