mynewspapers.net

Gör det själv bröllop dekorationer och tak draperingEtt område som förbises vid de flesta bröllop är i taket. Även om vissa tak utom räckhåll och kan inte vara dekorerad, är andra helt enkelt en tom duk, väntar på att bli gussied up. Om ditt bröllop mottagning plats har ett lågt hängande tak eller är mogen för dekoration, överväga att införliva tema hela vägen till toppen.

Använda tyll för plats korthållare

Klä upp varierad, breda remsor av tyll med färgat sidenband. Tilldela sedan varje band färg till ett tabellnummer. Ställ in en bräda med ett diagram av varje tabell plats, en bit av bandet på insidan av cirkeln (tabellen) och lista gäster namn bredvid varje tabell. Använd sedan små kardborrband cirklar för att koppla varje kort till den nedre delen av hängande tyll. Platskortet tyll kan placeras i en Hall innan gästerna nå receptionen rummet som en dekorativ touch som ett kreativt sätt att Visa gästerna till sina platser.

Draperier

Ge dina gäster till ett fjärran land med långa, eleganta gardiner i taket. För komplett tak täckning, börja i mitten av taket och säkra bitar av tyg med ett draperi krok. Sedan andra änden på varje bit tyg och bifoga det till där taket och väggarna möts. När du är klar, kommer din mottagningsrum ser ut som du är under en romantisk tält. Om du vill att draperier att belysa vissa områden i din mottagning, som tabellen för bruden och brudgummen eller tabellen bröllopstårta, draperier hänga från taket direkt bakom varje tabell. Målet är att din draperier att se ut som en lång, sveper ridån på vardera sidan. Efter hängande 10 draperier (hänga dem i en rak linje), ta fem på vardera sidan och knyt dem tillsammans med silk bågar. Eller knyta alla 10 tillsammans så det finns inte en lucka, utan istället en vacker kuliss.

Belysning

Om du kommer att ha en utomhus mottagning under ett tält eller en kvällsmottagning, är takbelysning ett måste. Det lägger till romantiska undertoner och mjuka skuggor i hela rummet. Sträng små lampor över vidsträckta taket och sedan sporadiskt hänga japanska lyktor för extra stämning. Lamporna kan vara vit eller blå eller någon färg som du tycker är lämpligt för din mottagning. Om du vill ha lite kul, häng upp svart ljus istället och drapera långa, vita serpentiner i taket för en unik, en-av-en-slag mottagning.