mynewspapers.net

Goda tankar för uppfarter

Goda tankar för uppfarter


Beroende på var du bor, du kanske eller kanske inte har sett många skalbaserat uppfarter i ditt liv. I nordost är shell uppfarter välbekant och populärt alternativ till betong eller sten uppfarter. Andra områden är alltför få i denna naturlig look till sina hem och uppfarter. Tre av de mest populära skal för en uppfart är ostron, mussla och pilgrimsmussla.

Ostronskal

Ostron beskjuter sönder på ett sätt som gör dem bra för fordonstrafik. Skalen, en gång krossade, blir kompakt och tålig. Krossade ostronskal också sprida jämnt när rullade över av däck, eliminera de stora luckor du se med andra stenar och material. De flesta ostronskal är benvita eller grå.

Musslan beskjuter

Mussla beskjuter är också en vanligt förekommande skal för att skapa eller bana uppfarter. De är mer ömtåliga än ostronskal men fortfarande bryta ner bra. Hela eller krossade musslan beskjuter kan användas, beroende på önskat utseende. De flesta musslan beskjuter är benvita eller gulvit.

Kammussla skal

Kammussla skal uppfarter, är även populär i många områden, mindre vanligt än ostron och clam shell uppfarter. De kan också användas krossade eller hela. De flesta kammussla skal finns i vit, grå eller bruna varianter.