mynewspapers.net

Goda skäl varför ett barn ska ha en telefon

Goda skäl varför ett barn ska ha en telefon


Om ditt barn är som många barn idag, är de teknik tokig med "mobiltelefoner" att vara på toppen av sin "måste ha" lista. De kan ha sina egna skäl varför de anser att ha en är nödvändiga, såsom, "alla mina andra vänner i skolan har man." Det finns dock goda skäl varför du bör överväga att ge ditt barn en mobiltelefon.

För nödsituationer

Ge ditt barn en mobiltelefon för nödsituationer är förmodligen en av de främsta anledningarna. Inte att kunna nå ditt barn under denna typ av situationer är en föräldrar värsta rädsla. Om du har en tonåring som körning, vilket gör att en mobiltelefon för nödsituationer, till exempel en punktering eller andra mekaniska haverier, kommer att sätta ditt sinne till mods.

Bekvämlighet

Ge ditt barn en mobiltelefon för att underlätta för att vara i kontakt alls tider är en extra bonus och det fungerar åt båda hållen. Det gör att du kan ringa om du kör sent för pickup, och ditt barn kommer också att ha den samma bekvämligheten. Detta gör det lätt att göra planer, bekräfta plocka upp tider och platser, allt utan att ditt barn behöva beroende med hjälp av någon annan mobiltelefon eller väntar på dig i några osäkra platser. Att inte nämna, kommer de flesta telefoner idag med en GPS-enhet så att du kan övervaka ditt barns verksamhet hela tiden.

Att undervisa ansvar

Det finns ett stort ansvar med ta hand om en mobiltelefon. Använda här elektronisk anordning som ett sätt att lära en av livets många viktiga lärdomar är en annan bra anledning för att ge ditt barn en mobiltelefon. En mobiltelefon måste laddas varje dag, särskild försiktighet måste iakttas när hantering av den så den inte är skadad och, viktigast av allt, det ska redovisas dagligen. Att förlora det skulle innebära att förlora talande privilegier.