mynewspapers.net

Goda råd för en LCD-TV takmontering

Goda råd för en LCD-TV takmontering


En typ av fäste som kan användas för att hänga TV är takmontering. Denna typ av monteringssystem används ofta i sovrum eller på platser med lite yta på väggarna eller marken. Det finns en hel del råd och överväganden som bör gå in bestämma var och hur att hänga från tak TV montera.

Stabilisering

Något som hängde från taket har en inneboende risk för att falla ner. Eftersom TV-apparater kan vara ganska tung, beroende på storlek, är det viktigt att se till att din takmontering är helt stabil och att taket kan hantera vikten. Om du inte är säker på om ditt tak klarar vikten av TV och mount (fästen är ofta tyngre som TV själva), det är en bra idé att kontakta en professionell builder för att ge dig en vikt uppskattning för ditt tak.

Rad

När hängande TV från taket bör spänna från kanten på väggen också beaktas. I bästa fall kommer du att kunna hänga TV: N omkring 2 fot från väggen. Detta kanske inte är den idealiska platsen som du hade hoppats på. En annan rad problem med hängande TV från taket är att ju närmare i mitten av rummet du får desto mindre starka balkar är. Det är viktigt att hänga fästet från takbjälkarna och balkar är starkast närmast väggen. Balkar i ditt rum får också inte vara placerade i en idealisk plats där du hoppades att hänga din TV.

Vikt

Ditt tak och takmontering kommer att hålla mycket i vikt. Detta är inte en typ av vikt som någonsin kommer att minska. När något tungt hängde från taket finns ett konstant tryck dra objektet nedåt. Det är viktigt att ha starka nog skruvar att hantera denna konstant pull. Oftast är ett par långa skruvar inte tillräckligt. Du måste installera monteringstyp stora ankare som är crisscrossed över balkar eller som använder något annat ankring system. Du vill inte riskera att din TV som faller från takmontering.

Professionell installation

Sedan installera en takmontering är en knepig process, är ett alternativ att använda en professionell. En professionell vet det bästa sättet att hänga en TV från taket och kommer att ha alla nödvändiga verktyg till hands. En professionell kommer också att kunna hänga fästet med minimala störningar på omgivande tak och objekt. En professionell kan även kunna köra kabel och elektriska linjer genom vinden så de inte är synlig inne i rummet.