mynewspapers.net

Goda idéer för grekiska broderskap inledande gåvor

Goda idéer för grekiska broderskap inledande gåvor


Blir ett broderskap är en stor sak i livet för en collegestudent. När inledande är äntligen över, det typiska löftet är lättad och redo för att börja sitt liv som medlem i brödraskapet. Det är vanligt för andra broderskap medlemmar, familjemedlemmar och vänner att ge den nya broderskap killen en gåva av gratulationer för att framgångsrikt slutföra den inledande perioden.

Kläder objekt

Överväga att välja objekt för den nyligen invigda broderskapet medlem som hjälper honom Visa sin stolthet i organisationen. Markera exempelvis en T-shirt, en keps, en tröja eller ett par shorts som har broderskap bokstäver broderad på dem. Du kan också välja andra poster med broderskap bokstäver, till exempel en väska eller ett klistermärke för baksidan av hans bil.

Paddel

Paddlar är ett välkänt inslag i broderskap liv. Medan de kanske har använts i förflutnan till haze nyanställda, politik på de flesta skolor idag förbjuda denna typ av beteende. Även om paddling är nu ogillat, fortfarande paddlar som symboler för broderskap liv. Ge den nyligen invigda broderskapet medlem trä paddel med hans namn, datum för hans inledande och hans broderskap bokstäver målade på den. Han kan hänga paddla på sin vägg och behålla det som ett memento för kommande år.

Glasvaror

Många broderskap parterna innebär dricka, så överväga att välja en gåva av glas för den nya frat medlemmen. Välj ölglas, vinglas eller cocktail glas som har broderskap bokstäver målade eller etsad på dem. Om den nya broderskap medlemmen är under rättsliga dricka ålder, välja en uppsättning vattenglas eller kaffemuggar.

Kostym eller kavaj

Broderskap parterna är ofta betraktas som galen, stökigt frågor. Och några av dem kan vara. Men andra broderskap parter är mycket mer formellt, till exempel blandare med sororities på college. Den nya broderskap medlemmen behöver en kostym så att han representerar sin broderskap bra på de formella parterna. Ett annat alternativ är en kavaj med broderskap bokstäver på den.