mynewspapers.net

Goda idéer för en 13: e födelsedag på en budget av $100

Goda idéer för en 13: e födelsedag på en budget av $100


En 13: e födelsedag är en stor sak för de flesta flickor och pojkar. Det signalerar övergången från barn till tonåring. Denna födelsedag, behöva medan bör det noteras och firade, inte kosta en massa pengar. Sitta ner med ditt barn och komma med ett parti tema att hon gillar och att hon känner sina vänner kommer att njuta av; kom ihåg att det handlar om att fira hennes dag, inte spendera en massa pengar.

Slumber Party

Slumber parter är en tradition för många tjejer. Gör din 13: e födelsedag en enorm pyjamasparty. Bjud in 13 flickor över pizza, tårta, filmer och prata. Hyra några filmer som alla kan njuta av, som "Aldrig blivit kysst," "Hairspray," "The Princess Bride" och "Någonsin efter." Vara beredda att spela några sleepover, till exempel sanningen eller våga eller knubbig Bunny. För knubbig Bunny, köpa en påse med stora marshmallows; dela några ut till varje person som spelar. Varje spelare börjar genom fyllning tre eller fyra marshmallows i munnen och säger "Knubbig Bunny." De som klarar säga det tydligt grejer en annan marshmallow i munnen; Fortsätt tills det finns bara en person kvar.

Makeovers

Köpa billig make-up på en dollar store eller kemist. Tänk att få grunderna, som foundation, Rouge, ögonskugga och läppstift. Om du har en äldre vän som är en make-up artist, fråga henne om hon kommer göra makeovers gratis, eller en mycket reducerad skattesats. Vara beredd att sitta i en stol för lite medan konstnärerna göra sminket. Ha kul musik i bakgrunden så ingen blir uttråkad. Om du inte har en vän som är skickliga på att göra make-up, försöka det själv med dina vänner att hjälpa. Bara att ha rätt sminket går långt ser glamoröst. När alla är redo, sätta på några fancy kläder och har en mini modevisning. Med hjälp av billig make-up och kläder som du redan äger, kan du enkelt hålla kostnaden under £65.

Parterna för pojkar

Ställa upp ett tält i trädgården och bjuda din Sons vänner på en camp-out. Ha dem ta med en sovsäck och kudde, samt allt annat de kan behöva. Få spel fram till tältet för att spela, har några skrämmande historier att berätta och spela taggen med hjälp av ficklampor i mörkret. Var noga med att lämna en bakdörr öppen så pojkarna kan komma in i huset för badrummet under natten. Detta är en mycket billig idé om du redan äger tältet; Om du inte har en, låna en från en vän. Video game maraton är stora hits för preteen och tonåriga pojkar. Har gästerna ta med sina egna TV-spel som du inte kanske redan äger. Gå för spel som grupper av människor kan lätt spela, till exempel musik eller spel. Fritt utrymme framför TV: n så det finns gott om plats och ge pizza och snacks för pojkarna. Gäster kan sova över, eller har en tid för föräldrar att komma plocka upp dem. Båda dessa idéer part kan hållas under £65, eftersom maten är i princip den enda kostnaden.

Pool partier

Poolfester är roliga eftersom de kan vara co-ed. För många signalerar 13 början av pojke/flicka födelsedagskalas. Uppmana alla att komma i sina badkläder och ställa in allt utanför. Köp ett par uppblåsbara artiklar, som flyter och badbollar. Dessa är mycket billigt under sommarmånaderna, och ofta även kan köpas på dollar butiker. Dra ut din strandstolar, solstolar och handdukar för alla att få lite sol. Glöm inte att ge en stor flaska av solskyddsmedel för gäster som inte kom med någon. Eftersom partiet hänger runt poolen, är de enda kostnaderna för gummibåtar--om du inte redan har några-- och mat.

Mat

Mat uppgår ofta till vara det dyraste objektet för en part. Hålla kostnaderna nere genom att göra det alla själv. Gör din egen pizzadeg och köpa ost, sås och pepperoni gå på toppen. Få alla gäster att lägga pålägg till pizza; inte bara är det kul, men alla får något de gillar. Hamburgare och korv är billiga och koka upp snabbt på grillen. Detta är perfekt för pool partier när alla kommer att äta utanför ändå. Köpa flera flaskor läsk och ge fruktdrycker och vatten. Göra din egen tårta eller cupcakes; Du kan hoppa över glassen om du vill, eller bara köpa en stor hink med plain vanilla. Med ett rimligt antal gäster, kommer att partiets kostnaden enkelt hålla under £65.