mynewspapers.net

Goda elektriska grillar för inomhus

Goda elektriska grillar för inomhus


Smaken av mat tillagas på en grill är svårt att slå, och många människor njuta av Halstrad smak av kött och grönsaker tillagas på en grill. Tyvärr för många bor i lägenhet och bostadsrätt är invånare, gas drivna eller träkol – Gaseldade grillar helt enkelt inte ett alternativ. Vädret kan också vara en faktor, säsongsvis begränsa användningen av utegrillar. Lyckligtvis finns det många märken av inomhus elektriska grillar att välja mellan, med priser från cirka £32 till flera hundra dollar för en top-of-the-line modell. De flesta märken har mönster som ger värme på toppen och botten samtidigt, att minska tillagningstiden. Många har också flyttbara matlagning ytor som ger för enkel rengöring och utbytbara ytor som galler och våffeljärn att öka matlagning mångsidighet.

George Foreman grill

Den gamla standby, George Foreman grillar har kommit en lång väg sedan George var hawking dem på TV. Vissa modeller har nu digital temperatur och tid kontroller och utbytbara flyttbara matlagning ytor ger en flat-top stekplatta alternativ. En av de bästa värdena i elektrisk grill marknaden, är mest tillgänglig för mindre än £65. Detta märke är tålig, lätt att rengöra och tillförlitliga. Enkelheten i kontrollerna är ett plus för alla nybörjare kock, även om mer erfarna kockar kanske vill ha mer kontrollfunktioner än Foreman grillar kommer att erbjuda.

Cuisinart GR-4 elektriska Griddler

Kända för att bygga alla typer av kök kvalitetsprodukter i flera decennier, cuisinart erbjuder en top-line elektrisk grill, enligt ConsumerSearch.com. Kontrollerna är enkla och robusta konstruktionen lever upp till den cuisinart rykte för kvalitet utrustning. Något dyrare än många bänkskivan grillar, GR-4 erbjuder flera utbytbara matlagning ytor som lätt tas bort. Prissätt på ca £65, tilltalar denna grill erfarna eller professionella kockar bekant med kommersiella kvalitet av cuisinart-märke köksutrustning.

Swissmar Stelvio Raclette elektrisk GrillKanadensiska tillverkaren Swissmar Inc. har sålt matlagning kvalitetsprodukter i USA sedan 1987, erbjuder mestadels fondue-relaterade köksredskap. Termen "Raclette" hänvisar till en typ av ost mycket populär i Schweiz, används i en traditionell potatis skålen. Raclette grillar funktionen ett område under grillning yta för smältning av ost som används i denna signatur maträtt. Swissmar Raclette grillen har en vändbar grill/flat-top matlagning yta och en sten matlagning yta finns som tillbehör. Prissätt på omkring £97 direkt från Swissmar import Inc., ger denna grill mångsidighet med värmande rätter under grillen för uppvärmning av pålägg och såser. Värme genereras endast på en yta av denna grill, vilket betyder att du har fortfarande att vända vad du lagar mat.

Hamilton Beach 25331 Super Bryn elektrisk Grill

Prissätt på omkring £48 eller lägre, detta är en billig samtidiga topp och botten värme elektrisk inomhus grill, enligt ElectricGrillsDirect.com. På Super Bryn Grill har digital temperaturkontroll och ger endast en räfflade grill yta. ingen flat-top yta är tillgängliga för denna modell. Den matlagning ytor är inte flyttbara, vilket gör rengöring här viss elektrisk grill lite svårt.