mynewspapers.net

God alla hjärtans dag gåvor för 13-åriga pojkar

God alla hjärtans dag gåvor för 13-åriga pojkar


Alla hjärtans dag firar inte bara romantisk kärlek utan också kärlek till familj och vänner. Dock att hitta presenter till familjemedlemmar kan vara svårt, särskilt för 13-åriga pojkar. Men godis är alltid ett säkert kort, andra typiska hjärtans presenter som uppstoppade djur och smycken brukar göra för unga pojkar. Att hitta bra alla hjärtans dag presenter för 13-åriga pojkar är en balans mellan att nöja sig med temat och catering till deras intressen och önskemål.

Plysch hjärta

Ett anatomiskt korrekt plysch hjärta tilltalar inte bara en 13-årig pojke känsla av gross-cool-saker, det tilltalar hans sinne för humor. Alla hjärtans dag gåvor ofta funktionen hjärtan av något slag med många av dem spelar musik eller sprutande poesi. Istället detta mjuk, luddig hjärta---komplett med blå och rosa vener och artärer---vibrerar och ger ett realistiskt thudding ljud när skakas. Många pojkar unga ålder och äldre kommer att njuta av ironin i denna gåva. Det är också delvis pedagogiska eftersom det visar formen på en faktiska mänskliga hjärtat. Plus, kommer han tycker om att använda det till brutto och fascinera sina jämnåriga.

Terrarier

Tiny terrarier kanske inte verkar vara i alla hjärtans dag anda, men en ung trädgårdsmästare eller galen vetenskapsman pojke kommer att njuta av det oerhört. Plus, den fungerar som ett bra substitut för alla hjärtans dag blommor. Dessa terrarier är lättskött och har ofta en mängd häftiga och vackra växter i dem. Detta gör dem roliga eftersom de inte är svåra att använda och de Visa snabba resultat efter plantering. För pojkar med särskilt hemsk sinnen humor vore terrarier full av köttätande växter lämpligt. De har mycket liten Venus flytraps och Flugtrumpetväxter. Den enda nackdelen med detta är att en pojke kan behöva fånga eller köpa mat för dem.

Brädspel

Styrelsen spel gör perfekta presenter till unga män med massor av vänner. Eftersom han är äldre, äventyr brädspel som Risk och pirat eller zombie tema spel skulle fungera bra. Spel som Bananagrams eller äpplen med äpplen kan också vara bra presenter, eftersom han kan spela dem antingen med sin familj eller vänner. Bananagrams innebär stavning ord med lite Alfapet kakel och ingen ombord, medan äpplen med äpplen är ett spel av åsikter och mycket rolig ordet föreningar. Inte bara tillåter dessa spirande ung att vara kreativ, det ger honom och hans kompisar något att göra på regniga dagar. Dessa spel kommer att visa en pojke att hans familj känner honom väl och vill tillbringa tid med honom.