mynewspapers.net

Glutation injektion symtom & biverkningar

Glutation injektion symtom & biverkningar


Glutation injektioner används att stoppa utbredning av sjukdomar som förstör nervceller. Parkinsons sjukdom, liksom andra, är skadas av att förebygga oxidationsprocess orsakade av läkemedlet. Olika symtom och biverkningar kan uppstå vid användning av medicinen, men. Några av dessa är endast smärre, medan andra kan orsaka långsiktiga hälsoproblem. Det är viktigt att alltid följa de förfaranden som föreskrivs av en professionell läkare.

Betydelse

Som en antioxidant, kan glutation påverka nivån på de molekyler som redan finns i blodet. Enligt läroboken av kosmetiska dermatologi, alltför många antioxidanter som förekommer naturligt i kroppen innebär att ett tillskott av glutation kommer att ha liten eller ingen effekt.

Överväganden

Enligt Journal of Nutrition, kan personer utveckla allvarliga matsmältningsproblem vid användning av glutation. Svåra smärtor i buken, överskjutande gas och diarré är vanligt, främst i människor som lider av lever och njure problem.

Effekter

Glutation besitter också giftiga egenskaper som kan påverka en persons nervsystem. Enligt Aging studier Institute, kan stora gör av glutation negativt påverka en person genom att orsaka shakes och nervösa ryckningar samt former av ångest och depression.

Funktioner

Selen kan ha en negativ effekt på en person som uppbär glutation injektioner. Dessa biverkningar förekommer när en person utsätts för 400 milligram selen samtidigt på en glutation regim. Enligt byrån för giftiga ämnen och sjukdom registret, kommer att denna effekt orsaka domningar i armar och ben, vitare naglar och möjligen håravfall.

Missuppfattningar

En bebyggd tolerans av drogen kan också ha negativa effekter på en persons hälsa. Under loppet av tid behöver vanligtvis runt sex månader, en person mer och mer glutation injektioner för samma effekt. Detta ökar sannolikheten för negativa symtom enligt Journal of Nutrition.