mynewspapers.net

Girl scout verksamhet för märken

Girl scout verksamhet för märken


Att vara medlem i Girl Scouts utmanande men givande. Varje nivå av Girl Scouts---Brownies, juniorer och Cadettes---erbjuder speciella märken och fläckar till tjejer som utför vissa uppgifter, som vårdar äldre, lära sig att laga mat och städa upp en lokal park. Varje verksamhet syftar till att hjälpa tjejer lära sig att förbättra sig, liksom världen omkring dem.

Bygga relationer

Flickor kan få "Caring for Children" bricka läsa att barn eller genom att en leksak låda för barn kan njuta av på regniga dagar. Genom att besöka pensionärer vårdhem eller möte med äldre kvinnor som en gång var flickscouter sig, få flickor "Över generationer" bricka. Andra aktiviteter för märken är besöka ett gemenskapens servicecenter för "My Community" badge, eller utveckla en hälsosam kost plan för en sällskapsdjur, vilket leder till "Pet Care" badge.

Utomhusaktiviteter

Flickscouter kan tjäna många märken genom att studera och interagera med utomhus världen. Brownies, exempelvis kan få "Brownie husbil" bricka genom att delta i Brownie camp. De kan också tjäna "Trädgårdsmästare" genom att visa kunskaper om grundläggande trädgårdsskötsel verktyg och tekniker. Äldre flickscouter belönas också för camping i form av märket "Camping tillsammans". "Hitta på" ges till flickor som lär dig att navigera deras värld med kartor, kompasser och vandringsleder. Lära om och ridhästar resulterar i de "Häst Fan" och "Ryttare" emblem. För "Utomhus kock," tjejer måste lära sig grundläggande säkerhetsförfaranden och metoder för matlagning en måltid utomhus.

Kreativitet

Hantverk och hobbies är en stor del av Girl Scout verksamhet. Brownies och juniorer kan tjäna "Leksaksmakaren" genom att skapa flera av sina egna leksaker, pussel, dockor eller maskerad kostym. För "Kamera skott," kan flickor ta bilder och Läs om hur du använder en videokamera. "Dance" kräver flickor att lära sig danser från andra länder, som en balsal och country-western dans. "Ms. Fix-It" ges till flickor som visar hur att reparera en läckande kran, energi bevarande tekniker eller vad man ska göra vid nödfall. För "Skriver alla om det," måste tjejer skriva sin egen dikt, berättelse, spela eller nyheter artikel.

Karriär och pengar

Flickor kan förbereda sig för sin framtid genom att lära om hur företag och pengar fungerar. De kan tjäna "Karriär" badge genom att öva en anställningsintervju eller lära om framgångsrika kvinnor. "Business-Wise" delas ut till tjejer som utveckla sin egen affärsplan eller skapa en reklamkampanj. Flickor kan tjäna "Pengar förnuft" av lärande om jämförelse shopping, familjens uppehälle och aktiemarknaden. För "Bly-på," flickor lär dig mer om ledarskap genom att vara en förebild för yngre flickor och utarbeta en plan för att åtgärda ett problem i samhället.