mynewspapers.net

Girl scout kamratskaplekar

Girl scout kamratskaplekar


Flickscouter är en organisation för unga tjejer som hjälper dem att bygga självkänsla, förtroende och karaktär. När du planerar Girl Scout möten, planera roliga spel och aktiviteter att få flickorna närmare, att skapa vänskap. Några leveranser och vissa energisk flickscouter är allt du behöver för att komma igång. Tilldelning av spelet vinnare med små priser, så som kostym smycken och godis, håller tjejerna redo för framtida vänskap spel.

Vänskap Test

Dela ut ett frågeformulär till alla tjejer med frågor som "Vad är din favoritmat," "Vad är något du lämnar aldrig hemmet utan" och "maten jag ogillar mest är ___." Skriv 10 frågor och att flickorna fyller. Göra en annan enkät med samma frågor, med frågor som läsa, "vilken mat har hon gillar mest" eller "Vad tror du att hon lämnar aldrig hem utan." Tilldela en partner till varje flicka och har sin fylla ut frågeformuläret hur hon tror att sambon svarade. När flickorna svara på frågor, tilldela flickorna i par för att se hur många varje flicka korrekt besvarade. Varje gång tjejerna spela, tilldela en annan partner.

Vänkrets

Placera alla flickscouter i en cirkel. Välj en tjej att börja verksamheten. Har henne ser till sin rätt och säga en positiv sak om vad gör flickan bredvid henne en god vän. Sedan flyttar till nästa flickan till sin vänster, tills varje flicka säger något positivt om flickan bredvid henne och förklara varför hon gör en bra vän. Denna verksamhet ger flickorna närmare och bygger starka vänskapsband.

Lita på spel

Dela upp tjejerna i grupper om fyra eller fem spelare. Välj en tjej i gruppen gå först, står med ryggen mot tjejerna i hennes grupp. Tjejerna i hennes grupp stå direkt bakom henne och fånga henne när hon faller bakåt. Detta spel lär flickor att lita på varandra och vet att vänner kommer att lyfta er upp för stöd när det behövs.

Jag är din vän

Berätta för flickorna att sitta på golvet i en grupp. Placerar en tjej sitta i en stol med ryggen mot alla tjejer. Flickan i stolen sluter ögonen. Medan hon sluter ögonen, en annan flicka långsamt går upp bakom henne och säger: "Jag är din vän." Flickan sitter sedan tillbaka. Flickan i stolen då öppnar ögonen och vänder runt titta på flickorna. Hon har tre gissningar att försöka gissa vilken flicka talade till henne. Om hon gissar rätt, väljer hon nästa spelare. Om hon gissar fel, får hon en ny chans.