mynewspapers.net

Giftiga Holly växter

Giftiga Holly växter


Holly växter är vackra växter som håller sina tjocka blad under vintriga, snö-fyllda månaderna. Deras är många arter av holly finns i varierande klimat över hela världen. Vissa holly vinstockar anses giftiga sedan sina bär och blad kan orsaka magen kramper och smärta om ätit.

Blå järnek

Blå järnek anläggningen är en tjocka buske som kan nå höjder på ca 15 fot. Busken kännetecknas av mörk-gröna blad som har en distinkt blå underton, därav namnet "blå järnek." Blå järnek finns i USDA härdighet zoner 4a-9b, som omfattar platser som Illinois, Georgien, Nebraska och Texas, till exempel. Blå järnek är giftiga på grund av frön av bären. När anbud vit Blom falla, är rika röda bär närvarande genom större delen av hösten och vintern, som tillhandahåller en prålig presentation under lager av snö. Bären är giftiga för människor och djur, som ni kanske märker vilda djur att avstå från att äta bären.

Foster's Holly

Foster's holly är något olika i färg och densitet än de flesta människor skulle förvänta sig för en holly buske. Växten är skuggade i gyllene toner med glesa blad täthet för ett ljust och luftigt utseende. Foster's holly finns i varmare klimat i hela USDA zoner 7 till 9. På hösten täcka mörka bär 10 fot långa, 30-foot-tall bush i en tjock och klustring mönster. Fröna i bären är giftiga och bör aldrig ätas. Som med många holly buskar, innehåller fröna naturliga kemikalier som orsakar magen kramper och ibland dermatit (inflammerad hud eller rött utslag.)

Burford Holly

Burford holly har ett distinkt löv som är bara 2 till 3 inches lång i en teardrop form. Andra holly buskar har blad tre gånger så lång tid med tredelad, pekade spets ändar. Burford holly växter är ljust färgade i gul-gröna blad som är tätt packade i en rund buske. Burford järnek kan odlas till höjder 20 fot och formade enligt önskan. Liksom andra holly buskar har Burford bär som är giftiga om ätas. Bären kommer att orsaka magsmärtor och eventuella hudutslag.