mynewspapers.net

Ghana huvud Wrap instruktionerEn Ghana huvudet wrap kan användas i många olika instanser. Att veta hur man knyter en scarf i en traditionell Ghana wrap kan komma till hands. Många människor använder dem för att dölja håravfall, för att förbättra en outfit eller traditionella ändamål. Du kan använda någon form av halsduk så länge den är tillräckligt stor. För traditionella ändamål, kan det vara roligt att använda en traditionell afrikansk print.

Instruktioner

• Skaka din rektangel av tyg så att hela är framför dig.

• Håll på två motsatta hörn av halsduk och vik över så att luckan är på den diagonala linjen och det finns två hörn hänger ner. Du bör hålla två hörn.

• Lägg scarfen mot framsidan av huvudet, nedanför ditt hårfäste och som täcker en liten del av din panna. Vira en bit runt på baksidan av huvudet och håll den. Vira den andra sidan runt huvudet och knyt en liten Knut med två ändar.

• Ta en av långsidorna från baksidan av din hals och stoppa in det under den övre knuten. Gör samma sak med den andra långsidan.

• Vrid extra tyget och ta upp det runt toppen. När du gör detta, lyfta någon av hår inuti wrap med på det. Du vill inte alla hår som sticker ut. Fortsätta Linda den runt huvudet tills du får din önskat utseende.