mynewspapers.net

Gerbera Daisy & vit ros bukettGerbera daisy och vit ros buketter gör fantastiska blommiga presentationer för många olika tillfällen---från bröllop till kondoleanser. De varierar i nyans från cool och oskyldiga vita till levande visar färg. Som andra blommor, både gerbera daisies och vita rosor Skicka meddelanden via sina blommor och färg betydelser. Båda typerna av snittblommor för buketter kräver liknande vård att behålla sin fräschör och färg.

Gerbera Daisy faktaGerbera daisies upptäcktes i slutet av 1700-talet i Sydafrika. Flower's vetenskapliga namn, Gerbera jamesonii, har två källor: den person som upptäckte de blommor, Robert Jameson och tysk naturalist Traugott Gerber, som arbetat med blommorna. 1890 började britterna odla och avel gerbera daisies för tåligare blommor och ett bredare spektrum av färger. Idag är gerbera daisies bland de mest populära blommorna över hela världen.

Rose fakta

Gerbera Daisy & vit ros bukett


Rosornas historia sträcker sig till antikens Kina, Grekland och Rom. Som gerbera daisy, var roses bred och odlat i härdigare blom och färger. Vita rosor är bland de vanligaste blommorna i brudbuketter och kallas ofta bröllopsbutiker ros.

Blommig betydelser

Blommor har många betydelser och symbolisera ett spektrum av känslor. Gerbera daisy representerar oskuld och renhet. Det bär också klassisk innebörden av skönhet. På grund av dess levande colourations symboliserar gerbera daisy också glädje och ljusstyrka. Den vita Rosen symboliserar också oskuld och renhet, vilket gör dem lämpliga följeslagare för brudbuketter. De håller också andra betydelser, inklusive ära och vördnad för memorial buketter, samt ungdomlighet och girlhood, vilket gör dem passande för en ung flickas bouquet.

Blommig presentationer

Kombineras till en brudbukett, gerbera symboliserar daisies och vita rosor brudens oskuld och renhet och enighet med hennes brudgum. Brudar blanda ofta färgglada gerbera daisies med vita rosor. Gerbera daisy och vita rosor kan placeras tillsammans i vaser. De presenteras ofta som get-well present, födelsedag buketter och andra festligheter.

Bukett Tips

Gerbera daisies och rosor kräver liknande vård att behålla sin fräschör. Båda har vatten-hungriga stjälkar, behöver full vaser av vatten för att undvika vissnande och hängande. Hålla buketter i en svalare miljö för längre varaktig blommar. Undvik direkt solljus och utkast.