mynewspapers.net

Gender hinder för kommunikation

Gender hinder för kommunikation


Relationer, respekt, arbetsplatsen myndigheten och utbildning är gemensam sätt män och kvinnor ställs mot varandra. Kommunikation, men är den gemensamma nämnaren i alla dessa fall, eftersom det är hur båda könen är kunna få deras punkt över i någon plattform. Att övervinna hinder i kön meddelande är inte enkelt men kan klargöras med lite tålamod och förståelse.

Stereotyper

Män och kvinnor har en historia av att vara målade i en låda med stereotypa personligheter från barndomen. Pojkar är muskulös och djärvt, flickor är vimmelkantig och skvallriga. Pojkar växer upp som män som illustrerats som otålig, känslolös, fristående enigmas vars känslor är till synes untouchable. Kvinnor framställs som bär sina känslor på ärmarna och Dalt allt och alla de kommer i kontakt med. Basera kön meddelande om barndomen fantasier skapar en kamp mellan könen som kan främja barriärer.

Missförstånd

Förstå vilka typer av hur män och kvinnor kontakta andra minskar barrikaden av interaktion mellan könen. Studier visar att kvinnor tenderar att vara mer emotionella och berättande, medan män är direkt och saklig. Förstå även de enkla personlighetsdrag hjälper fylla sprickorna i könsroller. En California State Polytechnic University studie om kön hantering på arbetsplatsen visade att även med skillnader både stereotypa och realistisk, det inte fanns många skillnader i slutresultatet av hur män och kvinnor löst problemen eller bedrev någon verksamhet, utan snarare i sina metoder som ledde till det slutliga beslutet. Så även om kvinnor kan ta längre tid för att ställa frågor till bygga en rapport med klienter, i motsats till sina manliga motsvarigheter, som vill komma direkt till saken, det var inga stora variationer mellan aktiviteter avslutade eller lösa problem.

Tålamod

Tålamod, eller brist på sådan, är ett hinder för någon typ av kommunikation. Att vara utbildad till omständigheterna i det som skiljer könen och vad som fungerar är inte enkelt. Att överbrygga klyftan i kön meddelande kräver mycket tålamod och förståelse för att endast tid och uppmärksamhet lär. Tålamod kan bokstavligen stoppa vad du gör eller säger halvvägs för att omdirigera din strategi på ett sätt som bidrar till att göra hur du kommunicerar med motsatt kön arbete.