mynewspapers.net

Gemensamma North Carolina spindlar

Gemensamma North Carolina spindlar


Spindlar är i arachnid ordning och omfatta tusentals arter som varierar i form, färg, storlek och vana. Spindlar är rovdjur som innehåller en giftig gift som är dödliga för sina byten. Det finns flera arter av spindlar vanligt i North Carolina, varav flesta inte är farliga för människor, med undantag för den brun enstöring.

Brun enstöring

Brown recluse spindlar har en ljus brun buken med mörkare bruna, violin-formade mönster. Enligt Western North Carolina Art Center finns brun enstöringarna inomhus, dold i lagerutrymmen och utomhus under stenar. De manliga brun enstöringen ventures från webben och människor är vanligtvis biten när rengöring eller när spindeln gömmer sig i kläder eller sängkläder. Brown recluse spindlar har kraftfullt gift som är giftiga för människor, men oftast inte livshotande. Du bör omedelbart gå till sjukhuset om biten för att få antivenin, antiinflammatoriska läkemedel eller antibiotika. Det bästa sättet att undvika att bli biten är genom att hålla förvaringsplatser som vindar och garderober rena och lära sig att identifiera spindeln av dess funktioner.

Gyllene siden Orb vävare

Gemensamma North Carolina spindlar


Manliga gyllene siden orb weavers bara växa till ca en fjärdedel tum, medan honorna kan nå tre inches, enligt webbplatsen insekten identifiering. Gyllene siden orb weavers benämns också banan spindlar eftersom de har en brun, svart och gul, banan-formade buken. Spider's gula benen har klumpar av svart hår på först, andra och fjärde ben. Gyllene siden orb weavers lever i skogar och myrar, där de väver duk av gula trådar som lyser som guld i solen. Deras namn hänvisar till färgen på deras siden, inte färgen på spindeln. När de väver sin duk, vänta dessa spindlar i mitten för sina byten. Den gyllene siden orb vävare gift är inte dödliga för människor, men bettet orsakar lokal smärta som inte ska pågå längre än en dag.

Gröna Lynx Spider

Den gröna lynx spindeln har en transparent grön buken och orange och grå ben prickade med svart. Buken har också skiljas, V-formade mönster. Gemensamma med andra arter av spindlar, kvinnliga gröna lynx spindlar, 16mm lång, i genomsnitt är större än hanarna, som i genomsnitt 12mm. Enligt Institutionen för entomologi och Nematology vid University of Florida Institutet för livsmedel och lantbruksvetenskap, gröna lynx sällan biter människor men är en källa till växtskydd. Spindlar finns ofta i öppna fält med högt gräs, styra de gröda-ätande insekter som fjärilar på bomullsfält.

Plantskola Web Spider

Gemensamma North Carolina spindlar


Manliga och kvinnliga plantskola webbspindlar är håriga med en gulbrun färg och ett brunt band i mitten av ryggen. Kvinnor ge omfattande vård för sin avkomma genom att snurra en kokong för sina ägg. Enligt webbplatsen insekt identifiering bär honan ägg sac under sin kropp med sin huggtänder tills det är nästan dags för äggen att kläckas. Spindeln snurrar sedan in en webbplats inte att fånga byten utan att ge en plantskola genom att ansluta lämnar med webben. Kvinnligt skyddar sac tills äggen är redo att kläckas.

Trädgården spindlarTrädgården spindlar är lätt kan identifieras av deras gula och svarta magar och distinkt orange och svarta ben. Hanar är oftast ett par nyanser ljusare än honorna, enligt webbplatsen insekten identifiering. Dessa spindlar finns över hela USA och ofta finns i skogar och trädgårdar. Trädgården spindlar bygga spiral duk som har en sicksack mönster i mitten.