mynewspapers.net

Gemensamma & muskel smärta symtom med värme & luftfuktighetNågon som lider av led-och muskel är apt att berätta han kan förutsäga vädret baserat på hur dåligt han är värk och stelhet och smärta kommer från sin lederna. Detta är inte en vanföreställning. Värme och fukt, kyla och förändringar i lufttryck, påverkar en persons leder och muskler och kan leda till värk och smärta.

Lederna

Lederna består av sensoriska nerver kallas baroreceptors. När väderomslag, dessa sensoriska nerver reagera, främst reagerar på förändringar i lufttrycket. Varmt väder vanligtvis orsakar inte ledinflammation; men kan fukt utlösa en inflammatorisk reaktion i leder, enligt Dr Robert N. Jamison Brigham and Womens College i Boston.

Funktioner

När barometertrycket är stabil och inte för hög eller för låg, kan det hända att du känner dig bättre. Dock när blöta vädret är överhängande, barometertrycket droppar expandera dina senor, ligament och muskler och nerver som är överkänsliga sända smärta meddelanden på lederna.

Muskler

De som lider av ett tillstånd som kallas fibromyalgi, som består av hela muskelsmärtor, rapporterar att de känner mer smärta när det är fuktigt och när det är kallt. Stigande fukt, noterar byig vind och fallande lufttryck kan bidra till muskelsmärtor, Nervepainandweather.co.uk. Övergående balansrubbningar eller det tryck som luften sätter på miljön, inklusive din kropp och nerv ändelser, kan redogöra för ökningen av smärta när luftfuktigheten är på väg att ändras eller när temperaturen varierar.

Hög luftfuktighet och andra faktorer

Enligt Dr Mark A. McQuillan, docent vid institutionen för invärtesmedicin, uppdelningar av allmän medicin och reumatologi vid University of Michigan, uppleva artrit drabbade smärta och obekväma tryck i lederna under lågt lufttryck, hög luftfuktighet och särskilt när en storm vävstolar. Barometertrycket ändringar påverkar syrehalten i kroppen, enligt Headaches.org. Lägre lufttryck innebär att dina blodkärl måste anpassa av upphandlande. Förändringen av fartygen dikterar hur mycket blod och syre reser till hjärnan, vilket förklarar varför vissa människor drabbas av huvudvärk och migrän när barometertrycket ändras.

Klimat

Johns Hopkins genomfört en studie som visade de människor som lider av reumatoid artrit (RA) drabbades av höga barometertryck och hög luftfuktighet medan de patienter som lider av artros påverkades av hög luftfuktighet. Vidare noterades i studien av Johns Hopkins är det klimatet gör inte nämnvärt förändra eller påverka den kurs eller förekomsten av ledvärk, även om vissa gemensamma smärta drabbade uppleva mindre smärta i torrare och varmare klimat. Bor i ett torrare klimat innebär att det blir lägre lufttryck, men det betyder inte nödvändigtvis att en artros person kommer att vara smärtfri om han flyttar till Arizona. Ingen klimat eller miljön är helt artrit-bevis. Även de som bor i varma lokaler rapportera de fortfarande kämpar med artrit och ledvärk.

Värmen hjälper oftast

Allmänt, värme, om kommer från solen eller från en värmedyna, är lugnande att ömmande, stela leder och muskler.