mynewspapers.net

Gemensamma hudutslag på hundar & hur man löser dem

Gemensamma hudutslag på hundar & hur man löser dem


Hundar drabbas vanligen hudåkommor som orsakar dem att bryta ut och har hudutslag. Det finns olika skäl för en hund att komma ner med en irriterande utslag, inklusive parasit angrepp, allergier och sjukdomar. Behandling av hudutslag och hudproblem i tid är den bästa metoden för fastställande av eller att lindra problemet.

Födoämnesallergier

Det finns ingen klar orsak till varför en hund kan utveckla en födoämnesallergi, men det är ett vanligt problem. Hundar som äter livsmedel som innehåller nötköttsprodukter, majs, mjölk, soja och vete kan utveckla symtom som inkluderar hudutslag, tass slickande och diarré. Ett sätt att behandla problemet är att ge djuret med livsmedel som innehåller ingen av de produkter som deras normala mat innehåller. Köpa mat som har anka eller fisk i stället för nötkött och kyckling. En annan lösning är att göra den hund mat hemma som ett sätt att styra vad som händer i maten.

Parasiter

Hudutslag på hundar är ofta orsakas av parasiter som loppor och kvalster. Detta gäller särskilt för hundar som är allergisk mot loppor, vilket är den vanligaste angrepp i hörntänder. En effektiv behandling för loppor är en ört loppa dip som bör följas av plats behandlingar. Kvalster är ett annat vanligt parasit som burrows under husdjur huden och frigör gifter i djurets blodet. Den vanligaste behandlingen för ett kvalster problem hos hundar är Dermisil, som ordineras av en veterinär.

Hot Spots

Hot spots, eller ytliga pyoderma, är en infektion i huden som resulterar i intressanta ställen på ytan av en hund hud. Problemet allmänhet orsakar förlust av hår, inflammation, pus och kliande hud. Hundens med hot spots kommer att repa, slicka och bita deras hud ofta lemlästa regionerna av infektion. Hund som är mest mottagliga för heta ställen är de som har ett förflutet av allergier, öroninfektioner, loppa problem och grooming frågor. Behandling för djur inkluderar tvätt med en mild tvål eller antiseptisk och användningen av antibiotika och kortison krämer sätta på sår och infekterade regioner.