mynewspapers.net

Gåvor för distribuerade militärenAtt vara i relation kan vara en utmaning, men om du är i ett med en medlem av militären, som är en extra utmaning. En distribution är ett verkligt test av relationen. Genom att skicka vård paket och brev regelbundet, kan du lättare vädret distributionen. Årsdagar är alltid en utmaning eftersom du inte kan fira med din älskade, och det är svårt att veta vad som ska skickas till din distribuerade militära partner.

Scrapbook

Gåvor för distribuerade militären


Gör en klippbok att skicka till din distribuerade soldat. Inkludera filmen biljett stubbar, berättelser om din favorit gånger tillsammans och värdefulla fotografier. Scrapbook kan också ha broschyrer av landmärken du besökt som ett par och andra minnen som du vårda. Lägga till listor med saker du gillar med din partner och dina önskemål för din framtid tillsammans. Har vänner och familj lägga till anteckningar om hur de känner du som ett par.

Graverad klocka

Gåvor för distribuerade militären


Köpa en klocka och få det graverat med en romantisk känsla. Skicka ett kort som uttrycker din kärlek, och förklara att klockan kommer att markera varje ögonblick som du har spenderat tillsammans eller isär, men att du är nöjd du i varandras liv.

MP3-Spelare med romantiska sånger

Köpa en MP3-spelare och hämta romantiska sånger och de som har betydelse för din relation. Detta inte bara kommer att ge stor nostalgi för din militär mate utan också kommer att tillhandahålla timmar av underhållning. Med en lapp av alla minnen som låtar har du som ett par.

Hjärtformade kakor

Gåvor för distribuerade militären


Baka hjärtformade kakor och skriv söta känslor som "xoxo" eller "love" på glasyr. Cookies skickas väl, och det sägs att vägen till en människas hjärta är genom magen. Placera cookies i en vackert smyckad tenn för en elegant touch.

Individanpassade Dog Tags

Anpassa hund taggar med din årsdagen och ett sött meddelande för din distribuerade partner. Taggarna gör att din kompis att tänka på dig hela tiden, och du kommer att vara nära hans hjärta.

Bärbar DVD-spelare och filmer

Köpa en bärbar DVD-spelare, och börja spela in ditt dagliga liv. Detta bör omfatta familj funktioner, favorit ställen för att gå ihop och platser du vill visa din partner. Skicka spelare och filmer i tid för din årsdag.

Göra honom en filt

Om du är avlopp eller en sticka, använda dina färdigheter och göra honom en filt. Din militära partner kommer att uppskatta all din hård arbete, och han kommer att älska sova med din filt på kalla nätter.