mynewspapers.net

Garvning bed etikett

Garvning bed etikett


Solsängar ser ut som rymdskepp skida för oinvigde, med lite hieroglyfiska knappar och konstiga glödande blåljus. För blek och pasta första-timer är världen av UV en främmande plats, med regler och föreskrifter som du kan överskrida omedvetet. Alla seriösa solarium salonger kommer att ha en kunnig receptionist att besvara alla dina frågor, men det finns några tips och tricks av rutinerade tanner som hjälper dig få ut mesta möjliga av sessionen.

Tillstånd av klä av sig

Alla bilder på människor i solstolar Visa dem bär en söt liten bikini eller, för män, ett par långa shorts. I verkligheten, men gillar många människor att använda solariet topless eller helt naken. Generellt är varje solarium i en privat liten skåp med lås på dörren så du kan slappna av utan rädsla för avbrott, och salon assistenten kommer att rengöra och desinfektera solariet efter varje användning.

Timing

Solarium användning bryts ned i minuter, allmänt start från när du anger solariet och startar upp. Även om du inte debiteras för den tid du tar att klä av sig och klä igen, om du tar för lång tid, kan nästa salong beskyddare väntar otåligt utanför. Därför är det bra etikett att bära något till salongen som du kan ta bort och lägga tillbaka på snabbt. För en 10-minuters session, till exempel bör fem minuter att få undressed och fem minuter klä återigen vara gott. Om du gillar att vara lugn i salongen, kan sedan en morgon möte, när salongen tenderar att vara tyst, passa dig.

Hudvård

Många salonger erbjuder speciella lotion kunder att hjälpa tan utveckla eller för att upprätthålla tan. I allmänhet kan du använda dessa eller andra lotion innan du använder solstolar, men om du är orolig lämna stökigt klibbiga märken på solariet, sedan salong assistenten kommer att kunna berätta om din särskilda lotion är tillåtet.

Instruktioner

Garvning salong assistenter följer riktlinjer på vad intensitet och varaktighet av solarium användning är säker för olika typer av hud. De är där för att råda dig, som solbränna från överdriven solarium användning är skadligt för huden och kan öka risken för hudcancer. Ultraviolett ljus också skadligt för ögonen, så du måste bära ögonskydd, som salongen kommer att ge. Ibland, de konservativa garvning tiderna kan vara frustrerande att människor som vill ha ett snabbt resultat, men den bästa etikett är att följa salong reglerna godvilligt.