mynewspapers.net

Garland Mantel jul Decorating Idéer

Garland Mantel jul Decorating Idéer


Om du har en mantel, är chanserna du vill dekorera det för semester. Dock traditionella kransar kan bli tråkigt, och det finns andra bländande alternativ. Använd din fantasi och skapa en dekorativ krans som kommer att göra ett uttalande och ger en central del för ett vackert inredda rum.

Traditionella med en "Twist"

Om du vill använda en mer klassisk krans gjord av grönska, liva upp det lite. Slips stor röd sammet rosetter längs krans och hänga skinande ornamenten från den. Du kan avsluta en vacker guld band genom swag att lägga till några gnistrar. Placera små nallar eller andra mjukdjur mellan swags för en söt touch.

Pärlor och grannlåt

Använd långa trådar av pärlor i stället för grönska för ett uppdaterat utseende för din mantel. Blanda röd och grön eller guld och silver pärlor och drapera dem så de hänger ner elegant i loopar. Tuck julstjärna blommor på mantel under pärlor för att lägga till intresse.

Mat idéer

Ta tillbaka några gammaldags charm med en popcorn och tranbär krans för manteln. En annan funky idé är att använda band och knyt polkagrisar, pepparkakor och andra godsaker på en lång, tjock menyfliksområdet och drapera godsaker över manteln.