mynewspapers.net

Gardin tofs rep återkoppling instruktioner

Gardin tofs rep återkoppling instruktioner


Kannelyr rep avspärrningslinor förbättra en formell fönster behandling. De lägga till extra detalj och kan användas för att införa en accentfärg i rummet. De är också ett praktiskt sätt att justera gardiner för ljusreglering. Trim rep eller sladden finns i många färger. Tofsar kommer i många färger och mönster från slätten enda färg tofsar till avskalade tofsar prydd med rader av pärlor och mindre tofsar. Kannelyr avspärrningslinor kan göras utan sömnad.

Instruktioner

• Markera höjden du gardin återkoppling till vara med en liten penna märke på insidan av fönsterkarmen. Installera en kopp krok på detta märke genom att skruva den medurs i fönsterkarmen. Borra ett liten liten hål med en liten borr gör detta lättare.

• Knut en längd på sladden runt gardiner att bestämma längden du vill ha avspärrningslinor vara. Använda cup kroken för att hålla den. Kapa sladden till denna längd.

• Tvinnas ändarna på sladden en halv tum. Limma hänga sladden på tofsen i centrum av den avskilda sladden. Skär av eventuella överskott hänga sladden. När limmet torkar, dra i sladden vara säker på att det säkras ordentligt.

• Vrid sladden tillbaka tillsammans och säkra den med lite mer lim. Vira den tunna sladden jämnt runt den plats där sladden har varit twisted tillsammans täcka den och ge återkoppling en färdig look. Sy eller limma slutet av tunn sladd ner för att säkra det.

• Bifoga en annan tofs till andra änden av sladden på samma sätt. Slinga sladden över cup kroken, wrap ändarna runt gardinen och binda dem i en square knut.