mynewspapers.net

Garden Club Fundraiser idéer

Garden Club Fundraiser idéer


Trädgården klubbar ge en social utlopp och möjlighet att dela trädgårdsskötsel tips och idéer, men många klubbar också ge tillbaka till samhället genom försköning projekt eller andra gemenskapsfonder. Samla in pengar som en trädgård klubb kan ske genom en enda insamling eller ett pågående projekt, men är mest effektiv när det ligger i linje med ledamöternas passion för trädgårdsarbete.

Utsäde Kit försäljning

Fröna göra en uppenbart Försäljningsartikel för en trädgård club fundraiser. Välj frön som växer bra i din region och sätta ihop dem i satser enligt typ-en köksträdgård som med grönsaker som trivs i ditt område, en blomsterrabatt startkit eller en släktklenod växt för växter klubben försöker återuppliva. Innehåller instruktioner för att utforma en trädgård plats för frön, sådd och hand med varje kit. Utsäde kit kan säljas en gång om året i en monter eller under hela året av medlemmar till sina vänner och bekanta.

Trädgården turer

Använd hela tiden dina medlemmar spenderar på sina trädgårdar till förmån för klubben. Ordna en spring tur att visa upp de mest magnifika din medlemmarnas trädgårdar. Tar ut en inträdesavgift och erbjuder tour publiken med en karta samt information om anmärkningsvärda växter eller blommor i varje trädgård.

Växt eller blomma försäljning

Sälj krukväxter blommor eller växter. Medlemmar kan odla sina egna och sälja de perenner som de delar, eller köpa växter och blommor i bulk för återförsäljning. För att öka värdet på växterna och öka försäljningspriset, får medlemmar extra betalt för samråd om plantering och vård eller plantera dem personligen i köparens trädgårdar.

Bukett försäljning

Klubbens medlemmar med många blommor i sina trädgårdar kan skära blommor och ordna särskilda buketter till salu. Planera denna fundraiser runt alla hjärtans dag eller mammornas dag, beroende på vad blir i blom, för maximal affärsmöjlighet. Köpta blommor kan också användas för arrangemang, om det behövs.

Trädgårdsarbete klasser

Använda dina klubbmedlemmar kunskap för att samla in pengar till klubben. Erbjuder klasser i ämnen din trädgårdsmästare är experter, till exempel trädgård säng design, ekologisk trädgårdsskötsel eller skadedjursbekämpning. Hitta ett bibliotek eller skola som kommer att donera föreläsning utrymme till klubben för föreläsningen. Ta ut en inträdesavgift och erbjuder lättare förfriskningar.