mynewspapers.net

Gangster frisyrer för flickorFilmer och böcker om gangsters av 20-talet skildrar ofta gangster spendera sin fritid med sin moll, flickvän som ger honom stöd och kvinnligt sällskap. Planering kostymer och klä sig som en moll innebär att hitta sätt att forma håret som elegant gangster flickorna från den tiden.

Bob

Bob frisyr, ett trubbigt snitt som slutar nivå med botten av en kvinnas öron, stannar torget runt en kvinnas huvud. Bärs med fransar, skildes och sopas åt sidan eller genom att helt enkelt borsta håret från pannan, kan en kvinna väljer att bära en bob raka, fasta, ringlad eller vågiga.

Den holländska pojken

De holländska pojke frisyr funktionerna en mycket square skär de ramarna en kvinnas ansikte genom att klippa lugg och sidorna av hennes hår med skarpa vinklar och kvadrat linjer, slutar vid öronen. Vissa människor kallar denna frisyr "hjälm" utseende som det ramar in ansiktet som en hjälm skulle.

Singel

Shingled hår har en mycket kort längd på baksidan av en kvinnas hals som smalnar i en V-form på nacken av kvinnans hals. Shingled hår lägger platt på kvinnans huvud, täcker öronen och ibland har spotta lockar eller små lockar, på hennes panna eller kinder.