mynewspapers.net

Gamla Hollywood tema bröllop idéerGamla Hollywood skönhet bestod av sensuell men ändå enkel mode, heminredning var over-the-top och glittriga. För en gammal Hollywood tema bröllop, uppnå tidlös elegans av era genom att välja subtilitet i din klänning men extravagans i din dekorera. När du träffar röda mattan när du skriver in den mottagande platsen, kommer du känna som en klassisk Hollywoodstjärna.

Dekorera den mottagande platsen

Gamla Hollywood eller Hollywood Regency, stil handlar om även de minsta detaljer i dekorera. Rika inredning bitar som siden eller satin lampskärmar, skulpterade mattor och klassiska blommor placeras i hela lokalen. Ram och svartvita fotografier av kändisar av eran, inklusive Bettie Page, Joan Crawford eller Marilyn Monroe. Hänga stjärnor i silver och guld från taket och om möjligt, hyra ett tält tecken att placera utanför arenan. Röda mattan fodrad med vitt ljus är ett måste att slutföra gamla Hollywood utseende.

Tabell Decor

Täcka tabeller med silver dukar eller röda satin-liknande material. Votivljus och blommor kommer att lägga till en elegant touch till gästerna sittplatser arrangemang. Klassiska clapboards kan också användas vid borden skall utse sittplatser för gästerna. La Hollywood skimmer och glitter, använda guld band som Servettringar eller hitta ett glittrigt band som koordinerar med den huvudsakliga färgsättningen av ditt bröllop. Slutföra den glamorösa tabeller med hjälp av Hollywood Regency inspirerade mässing hörnstenarna.

Tidlösa skönhet och mode

Bröllopsklänningen är kanske den viktigaste delen av bröllopsplanering. När du väljer en klänning för en gammal Hollywoodtema, fokusera på enkelhet. En vit flödande klänning i en slät och blank tyg, som satin, kommer att blända åskådare. Undvika hud-kramar passar och istället välja en klänning som draperier över dina kurvor. Vintage vit pumpar, en fransk net slöja, vit boa, pärla halsband och ljuskrona örhängen att sammanföra gamla Hollywood fashion. Slutföra utseende med en borstad ut våg frisyr, ljus Rouge, ruby röda läppar, mascara och lite eyeliner. En brudgum kan välja en cylinderhatt och sockerrör med en lång, figursydd svart smoking, komplett med fluga. Begära att gästerna klä i Hollywood-stil som är elegant och elegant.

Wedding Photography

Forskning flera för att se "vintage" fotografi stilar varje kan ha gjort innan du anställer en fotograf. Dessa vintage stilar är antingen uppnås genom belysning tekniker eller digital redigering. Hollywood glamour fotografier bör vara tidlösa, klassiska, smakfulla och eleganta. Om möjligt, begära att han ta sin egen rekvisita, som en schäslong eller befjädrade boas att slutföra Hollywood utseende. Svartvita bilder ser bäst med temat gamla Hollywood.

Mat och dryck

Champagne, vin och martinis är klassiska drinkar som är modern nog att tjäna på ditt bröllop. Oavsett vilken typ av mat du som serverar, oavsett om det är en 5-stjärniga måltid eller fancy plockmat, det kommer att se grand på metalliska som serverar brickor eller silver skivor. Exklusiva livsmedel såsom kaviar och sniglar kan serveras om din budget tillåter. Billig, ännu eleganta livsmedel består av räkcocktail, puddingar, lamm eller chokladtryfflar. Block av olika typer av ost tillsammans med hela korn tunna vete chips är också sannolikt att gå över bra med dina gäster. Om maten är tillgodoses, kräva att catering är clean-cut med eleganta kostymer och vita handskar.