mynewspapers.net

Gamla hederliga spel och aktiviteter

Gamla hederliga spel och aktiviteter


Barn och vuxna i dagens samhälle är omgivna av en mängd bländande högteknologiska spel som kan ha dem stirrade på digitala skärmar i timmar i sträck. I vilket fall, gamla hederliga spel kan tyckas ganska anti climatic och hopplöst tråkigt. Men sådana spel utmana barnen på ett nytt sätt och låta dem ha mer viktig social interaktion än ett spel.

Slaget om apelsiner

Detta spel kräver tålamod, balans och minst två personer. Ge varje person en matsked och en orange. De måste balansera deras orange ovanpå deras matsked samtidigt med sked i ena handen. På en given signal måste de försöka stöta deras motståndares orange av sked. Men har de att slå det av med orange och tesked i sin hand. Alltså, varje spelare måste vara otroligt avsiktlig som för fet för ett slag kunde sända sina egna orange flyger iväg.

Blind Man's Bluff

Detta spel är lämpligt för barn i åldern sex och äldre och pigg vuxna. En person, som de andra spelarna har betecknat som "it," har att bära ögonbindel, som täcker deras ögon. De andra spelarna samlas runt och spelaren försöker tag en av dem så, att barnet kommer att bli den nya "it". Men, detta är den verkliga utmaningen i spelet som den ögonbindel personen måste ha mycket skarp förmåga att lyssna och springa ganska fort. När spelaren framgångsrikt Taggar någon, är en ytterligare förlängning av spelet att de har att gissa vem det är genom att känna personens ansikte och hår.

Passera toffeln

Samla ett gäng människor och har dem stå i en cirkel. Välj en person att stå i centrum av cirkeln; den personen måste stänga sina ögon. Under tiden måste folk i cirkla kring spelaren passera en toffel bakom ryggen, från en person till en annan. Personen i centrum kan öppna ögonen när som helst. När detta är gjort, har spelaren att gissa vem som har toffeln. Om gissat rätt, har personen med toffeln att byta plats. Om det finns en felaktig gissning, måste spelaren stå i centrum för en ny runda.