mynewspapers.net

Gamla hederliga rättsmedel för vägglöss

Gamla hederliga rättsmedel för vägglöss


Under senare år har har vägglöss varit stora nyheter, som de har gjort ett uppsving i större städer över hela världen. Vägglöss är små insekter som foder på natten på människor eller djur och kan lämna kliande welts över hela huden. Människor har kämpat vägglöss i en mängd olika sätt i hundratals år, med metoder inklusive sprayer, värme och ånga. Medan några gamla hederliga rättsmedel för vägglöss kan fortfarande användas, är många giftiga eller skadliga för människor.

Ånga och hög värme

I de förgångna århundradena, skulle hemhjälp använda värmen från solen för att döda vägglöss i madrasser, lakan och mattor. Men har idag vi alternativ till att dra dina madrasser utanför. Vägglöss kan inte överleva ånga värme, och använda en kläder ångaren kan vara ett effektivt sätt att döda alla buggar som bor i dina sängkläder. Om du inte har en ångbåt, tvätt och torkning din sängkläder och kläder på högsta värme inställningarna kan också vara effektivt. Ånga värme är också ett effektivt sätt att döda buggar på möbler, mattor, madrasser och andra stora, icke-tvättbara. Matta ångkokare kan ofta hyras från livsmedelsbutiker och järnaffärer.

Lavendel

Herb Lavendel är en naturlig bugg myggmedel. I förflutnan brukade hushållerskor lavendel linne sprayer stöta bort vägglöss som lämnar en trevlig doft på lakan och andra tyger. Linne sprayer finns att köpa, eller kan du blanda din egen hemma, med hjälp av lavendel eterisk olja och vatten. Du kan också använda linne spray på dina kläder. Förutom att använda det hemma, kan ta linne spray med dig när du reser hjälpa hålla vägglöss i schack i hotellrum; Använd den på ditt bagage, Hotell bed och kläder.

Elfving

Kiselgur är en grynig produkt tillverkad av marken stenar och grov smuts och kan ofta hittas på järnaffärer och handelsträdgårdar. Denna produkt fungerar genom att skrapa på utsidan av säng bugg, vilket får dem att torka ut och dör så småningom. Dock kiselgur fungerar inte snabbt, och det fungerar inte på den vägglöss ägg. Det kan ta några dagar att eliminera buggar. Dessutom kan det vara stökigt när det används inomhus; Det är dock icke-giftiga.