mynewspapers.net

Gamla hederliga Bröllop frisyrerAtt ta tillbaka gamla frisyrer för din bröllopsdag är inte på något sätt "gammaldags". I själva verket är det glamorösa och trendiga att bära vintage frisyrer. Om du väljer att bära en vintage stil för ditt bröllop, Tänk på att slutföra utseende. Wear håraccessoarer och smycken som matchar era, och du kommer att se ut en supermodell som går ner i gången.

1920-talet Bob

Som första världskriget slutade och kvinnlig rösträttsrörelsen började vinna lite mark, håret på 1920-talet blir kortare och djärvare och utstrålade en oberoende air. En gemensam stil blev BIR, bärs av flapper girls och prydd med vackra håraccessoarer. Detta ser är vackra för bröllop med en rak, 1920-talsstil bröllopsklänning och en sträng av långa pärlor. Om du har kortare hår eller är villiga att klippa håret för ditt bröllop, överväga en bob. Denna stil kan bäras vågig med bara några lockigt rankor runt ansiktet, som bärs av Charlize Theron. Bob kan också bäras rakt, med trubbiga eller sida-svepte Frans, en titt förs in i 2000-talet av Katie Holmes. Avsluta utseendet med en vintage ta upp, jeweled pin eller glittriga pannband. Detta utseende kan bäras med eller utan slöja.

1940-talet våg

Frisyrer på 1940-talet var långa, ofta bärs nedanför axlarna. Kvinnor bar sitt hår i mjuk, flytande vågor eller rullade håret in pin curls runt deras panna. Frisyrer på 1940-talet gör en vacker bröllop ser ut. Nöta håret kan vara mjuk och romantisk och mycket naturligt, speciellt om du är mer bekväm att bära ditt hår. Nyckeln till denna stil är mjuk, glatt och skinande hår, så gäller en hår-smoothing serum för att förhindra flyttvägar. Varma rullarna är ett bra sätt att uppnå detta utseende, men du kan också använda en locktång. Om du använder en locktång, samla curl i din handflata, lyft det uppåt och fästa den nära huvudet. Curl dina fransar och håret runt ansiktet i en mjuk curl eller rulla det och klämmer fast den igen. Kompletta looken med ett hårspänne vintage eller hår tillbehör eller en vit blomma fästs ovanför örat. Denna stil fungerar bra under en lång vit slöja eller en kort fågelbur slöja.

1960-talet Bouffant

Stort hår var populärt på 1960-talet, när de flesta kvinnor bar någon version av den bouffant. Den bouffant är helt enkelt en tuperat hår staplade på huvudet. Bouffants gjordes populär på 1960-talet av Jackie Kennedy och bars av alla av Hollywoods elit på röda mattan. En vacker moderna bröllop version av den bouffant är att retas hår på kronan av huvudet till en rundad bouffant bulle. Om ditt hår är tillräckligt lång, kan du retas håret för att skapa en bouffant bas, sedan curl håret på utsidan av bun. Vira en tunn jewelled halsduk runt basen av bun, eller placera en tunn pannsmycke just mot den. Om du använder löshår, kan du Linda en tjock fläta runt basen av den bouffant. En annan idé, är om du vill ha en mer naturlig, romantiska utseende, att placera blommor i hela håret.