mynewspapers.net

Gamla 1950-talet Hollywood Halloween kostymer

Gamla 1950-talet Hollywood Halloween kostymer


Stjärnor som Marilyn Monroe, Elizabeth Taylor, Grace Kelly och Audrey Hepburn dominerade vita duken på 1950-talet. Om det någonsin var en period i tid kännetecknas av glamour, var det då. I Förenade kungariket, kriget var över och moralen var hög. Med soldater återvänder hem och jobb återställd, såg vi britter till Hollywood och våra glamorösa kusiner över Atlanten. Att fånga essensen av 1950-talet Hollywood i en Halloween-kostym, en rik, utsmyckade utseende är bäst.

Marilyn Monroe

Marilyn Monroe är en av de mest berömda skådespelerskorna av eran, och scenen med hennes klänning blåser upp som hon står över en subway galler är en ikonisk film nu. Hennes klassiska plisserad vit grimma klänning från "The sju år kliar" gör en perfekt Halloween kostym. Köp eller skapa en under-the-knee vit grimma klänning med en tight livstycket och en störta v-ringad halsringning. Kjolen skall blossa från livstycket i en full cirkel plisserad kjol. För extra noggrannhet, använder en kort blond peruk och rita Marilyns signatur mullvad på ditt ansikte med eyeliner.

Grace Kelly

Grace Kelly är ett koncentrat av 1950-talet skönhet och glamour. Inte bara var hon en känd, prisbelönt skådespelerska och en favorit av regissören Alfred Hitchcock, hon ledde ett glamoröst liv, blir furstinna av Monaco efter gifta sig med furst Rainier III. Hennes signatur svart, Kortärmad topp med en vällustig, full tyll kjol är en klassiskt 1950-talet ensemble. Köpa eller göra en tyll-blossade full cirkel kjol som sträcker sig till mitten av låret. Skall vara färg pastell, rosa eller grädde, och kjolen måste flera lager tyll att göra det tjocka. Lägga till en stram, kort ärm svart topp med en bred V-ringning. Hugg upp inuti kjolen, och koppla ihop den med ett par svarta klackar. För maximal effekt, Använd ett par av chunky pärlor, Grace Kellys favorit.

Elizabeth Taylor

Elizabeth Taylor skönhet symboliserar klassiska Hollywood. Mest känd för sin violetta ögon och mörkt hår, Elizabeth var en vällustig stjärna och bar ofta figursydd sexig blyertspenna kjolar. Tyget måste vara rika, satin, Taft eller en tjock klot, och livstycket måste förskönas med veck, veck eller ett annat tyg detaljer. Lägga till en grimma bandet i en klassisk tjock bredd eller koppla ihop en tight tub top med en pennkjol med samma färg för en enkel ensemble. För Elizabeth Taylor är mörkt hår och full ögonfransar ett måste. Använda en peruk och mörk mascara eller lösögonfransar för att uppnå utseendet.

Audrey Hepburn

Audrey Hepburn fångar perfekt feminina delikatess och glamour av 1950-talet och fortfarande anses vara en av de mest eleganta skådespelerskorna genom tiderna. Ha en lacy, rak hals klänning med en tight livstycket och en full-utsvängd kjol som är i vitt eller grädde. Bälte klänningen med en smal vit eller grädde bälte på livstycket skarv på kjolen. Dra ditt hår tillbaka i en bulle, vilket gör att vissa lös hår eller fransar framtill. Sedan bär matchande vit eller grädde pumpar med outfit.