mynewspapers.net

Galna vetenskap idéer part

Galna vetenskap idéer part


Om du har en spirande vetenskapsman i huset, är galna vetenskap ett perfekt tema för en födelsedagsfest. En galen vetenskap tema öppnar vägen till unika hem dekorationer och kostymer och det kan vara ett bra sätt att få barnen talar med varandra. En galen vetenskap tema passar med massor av spel och dekorationer.

Osynligt bläck inbjudningar

Skriva ut inbjudningar med mjölk eller citronsaft med en tandpetare som penna. Även om texten är osynliga när det torkar, blir det en mjuk brun när papperet hålls försiktigt över en värmekälla. Skicka den till synes Tom inbjudan tillsammans med instruktioner om hur man får det hemliga meddelandet att avslöja sig själv. Eller skriver inbjudan i vit krita på vitt papper och har gäster avslöja meddelandet av färga över det med en färgad krita.

Vetenskap-orienterade Party gynnar

Party gynnar låta barnen ta en liten bit av den part kul med dem hem. Välj party favörer som är vetenskap tema, som förstoringsglas, bugg hus, liten kikare eller kompasser. Detta uppmuntrar barn att utforska medan de spelar.

Flytande folie

Ge varje barn en kvadrat med aluminiumfolie och berätta för dem att göra båtar som använder endast aluminiumfolie. Flyta varje aluminiumfolie båt i en balja med vatten och placera gem i båten tills båten sjunker. Båten som rymmer de flesta gem är vinnare. Denna verksamhet införs en experimentell aspekt till mad science festen.

Lab rockar

Köpa front-knäppning vita skjortor från thrift store, ett för varje systerklubb. Dela ut dessa tröjor när barnen först dyker upp, säger åt dem att de är deras lab rockar. Anges vissa tyg färg och låt barnen vara kreativ om visar vilken typ av labb experiment de har arbetat på.

Skyddsglasögon

Erbjuda barnen piprensare och tillåta dem att vrida piprensare för att göra glasögon. Visa dem hur man vrider piprensare tillsammans så att de kan göra Tom objektiv och örat bitar.

Galen vetenskapsman hår

Med sina föräldrar OK, spray tillfälliga färg och hårspray i barnens hår, att få håret att stå upp på slutet. När du har deras hår ser lika vilda och rufsig som du kan ta en bild och skriva ut den så att barnet kan ta det med dem hem.