mynewspapers.net

Galna saker att doppa i choklad fontän

Galna saker att doppa i choklad fontän


Chokladfondue fontänen är en vanligen ses stommen på stora galor och små gemenskap. Fontäner ger inte bara gäster med ett välsmakande mellanmål, de lägger till inredningen och ibland fungerar som en samlingsplats för samtal. Om du verkligen vill att starta konversationer på ditt nästa evenemang, hoppa över den vanliga fontänen doppning livsmedel, såsom färsk frukt och kakor, och prova att använda några av dessa ovanliga livsmedel.

Insekter

Första ovanlig mat som du bör lägga till din bricka doppa objekt är ätbara insekter. Stekt syrsor och mealworms har en nötaktig smak som faktiskt parar ihop väl med mörka, mild och vit choklad. De är också mycket näringsrik och innehåller stora mängder protein och vissa vitaminer. Du kan köpa stora mängder av dessa färdiga att äta insekter på nätbutiker. Ordna dem prydligt på en serveringsbricka och instruera gästerna kan plocka upp en insekt i taget och doppa den snabbt i fondue. De kan hitta det smakar förvånansvärt behaglig.

Ost

Ost är ett annat intressant alternativ att använda som ett komplement till en choklad fontän. Vissa ost har en fyllig, krämig och ibland till och med söt smak som balanserar väl med mörk choklad i en fondue. Dessa kallas ofta dessert ostar. Några exempel är Stracchino, Gouda, Stilton, söta getost, Camembert och Roquefort. Servera dessa ostar kubik för doppning i fontänen eller göra sötad, miniatyr choklad ost bollar belagda med hackade nötter som kan doppas.

Ovanliga godis

Istället för marshmallows och karameller, tjäna andra typer av godis med din fontän. Anges en stor bricka med gelé bönor eller hackad gummi bears för gästerna att spjut och dopp i fontänen. Servera gummi maskar tillsammans med mealworms så att gästerna kan bestämma vilket udda objekt de hellre skulle äta med choklad. Andra godis inkluderar lakrits piskor, gumballs, taffy, jelly godis, mint karameller och klubbor.

Ovanlig salta och söta mellanmål

När det gäller kryddade snacks för en choklad fontän, kan du prova chips, majschips, pretzel stavar, Ostbågar, ryckig stavar, bagel chips och Kurdistan kex. Nästan alla salta, unflavored eller lätt smaksatt mellanmål objekt skulle kunna arbeta för en choklad fontän. Andra ovanliga söta mellanmål kan du använda inkluderar glass barer, churros, popcorn bollar, donut hål och fyllda bakverk.