mynewspapers.net

Galna idéerBadrummet är ett rum där en galen inredning fungerar bra. Efter alla, fastnar du i badrummet mot din vilja och utlämnade åt kroppens fungerande systemet vid många tillfällen. Minst sagt, bör badrummet innehålla några galen inredning val som du kan njuta av. De relativt små dimensionerna i badrummet också innebära kan du dekorera på ett sätt som kan tyckas alltför tokig i ett större rum.

Schackrutiga runt

Dekorera ett mycket litet badrum på ett kreativt sätt som kan vara för mycket för ett stort rum genom att välja identiska brickor för vägg, tak och golv. En svart och vitt schackrutiga golv, vägg och tak inuti ett badrum verkligen presentera ett maniskt enformighet, men mönstret kan också ge badrummet en funhouse slags galenskap som gör det en showcase.

Trompe L'oeil främling

Trompe l'oeil färg mönster förbättra nästan alltid inredningen i ett rum. Trompe l'oeil är namnet på designjobb försök sådan realistisk representation att de lura ögat. Ett galet sätt att göra besökare till ditt badrum lite orolig är att anställa en trompe l'oeil-konstnären att måla en vägg som ser ut som ett fönster genom vilket en främling stirrar på dem i badrummet.

Samling Showcase

En idé som är bara galen nog att arbeta är att ta det värdefulla blanksteget inne i badrummet och använda den för att visa upp din samlarobjekt. Oavsett din egen individuella smak är när det gäller att samla saker, sätta dem på displayen på hyllor läggas till ditt badrumsväggar. Även väggen rymden över badkaret är en potentiell presentation för artiklar som inte är lätt skadas av de fuktiga förhållandena i badrummet.

Blåst upp bilder

Omvandla det samma vägg utrymme till något annat helt olika genom att blåsa upp till affischstorlek några av dina favorit fotografier. Förstora bilder av dina egna foton eller bilder inne på tidningar att fylla en hel vägg. Om du gillar att titta på dina fotoalbum på månatlig basis, kan du bara njuta av tapetsering ditt badrum med dessa överdimensionerade bilder.

Två våningar badrum

En idé för ett badrum som kan verkligen ha folk ringer dig galen eller geni--- eller kanske båda---omfattar ombyggnationer. Skapa en andra berättelse till ditt badrum som nås genom en rund trappa. Bygga på övervåningen för att tåla vikten av ett mycket stort bubbelbadkar stor nog för ett par personer. Ta ner badrum utrymme, och omvandla det till ett pulver rum med kosmetisk bord, spegel och belysning.