mynewspapers.net

Galgar att hänga tyg från undertaket

Galgar att hänga tyg från undertaket


En undertaket, även känd som en tappad tak, kan effektivt dölja rör, kanaler eller en oattraktiv taket ovanför den. Det är i huvudsak ett metall rutnät som stöder lätta plattor. Hängande en gardin eller en tyg rumsavdelare--som en del av bröllop inredning, till exempel - från en undertaket är inte svårt. Kom bara ihåg att använda lätt tyg och hängare för undertak.

Instruktioner

• Välj det tyg du vill hänga. För bästa resultat väljer du en lätt tyg att undvika att böja eller bryta det metall rutnät som innehar takplattor.

• Installera svävande tak krokar längs del av nätet där du vill hänga tyget, ca 12 inches isär. Dessa krokar är tillgängliga på office - och växt-supply handlare, järnhandeln och konst-leverans återförsäljare. Kroken hänger nedåt från ett klipp. Några klipp helt enkelt glida på remsan av metall nätet; andra vridas stängt runt den, och några öppnas med en squeeze mekanism som en klädnypa. När den släpps, stänger våren i denna mekanism klippet runt metall remsan.

• Skär tyget i paneler av lämplig längd. Om du tänker fåll i toppen och botten av varje panel, klippa tyget 2 inches längre än den färdiga längd du behöver. De extra inches kan du skapa en 1-tums fåll i varje ände. Även om hemming är valfritt, kommer att det skapa en mer klar och professionellt effekt.

• Klipp draperi ringer varje 12 inches längs toppen av varje tyg panel för att matcha avståndet på krokar i taket.

• Placera draperi ringarna på taket krokar att avsluta projektet.