mynewspapers.net

Fysiska spel för småbarn

Fysiska spel för småbarn


Fysiska spel är viktiga för småbarn utveckling, eftersom de ökar uthållighet, fysiska utveckling och kan hjälpa till med hand-öga-koordination. De flesta småbarn har inte koncentrationsförmåga att spela ett spel med ett tydligt fastställda mål, men du kan fortfarande spela bitar av spel att träna ditt barn och öka utveckling.

Fantasi spel

Spela fysiskt spel med småbarn som inspirerar dem att använda sin fantasi. Skapa ett fort av gamla lakan och låtsas du gömmer från en av deras favorit skurkar. Låtsas vara en monster och jaga ditt barn runt huset eller lekplats eller använda en klättring struktur som låtsas piratskepp. Fantasi spel inte bara utmana barnet att tänka på låtsas situationer, men också att uppmuntra honom att bli fysisk i sin uppvaktning.

Sportspel

Även om det inte kanske är klokt att spela nio-omgång baseball med ditt barn, finns det fortfarande sätt du kan införa honom till en ny sport. Tillbringa en eftermiddag att ha honom sparka en fotboll i ett mål, slå en boll på en t-ball stativ eller pitching en softball till honom medan han försöker att slå den med ett barn-storlek basebollträ. Dessa spel kan introducera ditt barn till en sport som han kommer att älska för en livstid.

Klassiska spel

Vid denna ålder kan barn börja förstå begreppet populära spel. Ta ditt barn utanför och lära henne hur till hopprep tillsammans med en rimmad sång. Du kan uppmuntra en grupp småbarn eller syskon, att spela spel som följer ledare, i vilken en person är ledare och de andra barnen måste följa och kopiera allt han gör.

Hinderbana

Många barn göra hinderbanor på deras lokala gym eller i skolan, som ökar de hand-eye samordning och motor kompetensutveckling. Skapa en enkel hinderbana för ditt barn, inklusive försöker gå i en rak linje, hoppa genom en hoop, klättra genom en lek tunneln och gå på tiptoes. Detta kommer att öka sin medvetenhet om sin kroppslighet, samt ha lite kul.