mynewspapers.net

Funky & Hip småbarn kläder för flickor

Funky & Hip småbarn kläder för flickor


Visa upp din spirande fashionista genom att klä henne i funky och trendiga kläder. Småbarn flickor kan bära vad som helst för att komplettera sitt naturligt kvick och bedårande beteende. Välj kläder som är snygga, men ändå bekväm och lätt att flytta i, när klä din lilla flicka.

Skinny Jeans

Små flickor ser bedårande i skinny jeans. Flickor har inte oroa om jeansen är rätt passar eller färg eftersom småbarn ser söt i något. Jeans, normalt göras av spandex (för komfort) och bomull (för struktur) kommer i ljusa, levande färger, jordfärger, grundläggande denim och gods. Par jeans med en huva tröja i kallt väder och en topp under de varmare månaderna.

Klänningar / kjolar

Småbarn flickor kan komma undan med att bära en tutu offentligt med en rock tröja och leggings. Hoppa över grundläggande bomull kjolar och hitta något med volanger eller med uppgifter att göra den outfit som sticker ut. Klänningarna kan vara lång ärm, kort ärm eller ärmlös. Lägga till en kontrasterande skjorta under en ärmlös klänning eller funky strumpbyxor att göra en hippare outfit.

Sparkdräkt

Sparkdräkt ger flexibilitet till en hel outfit. Dike den standard, vanlig tråkig Sparkdräkt och välja något med en stor blommig eller stark färg block mönster. Sparkdräkt kan fungera som en casual outfit, eller kan vara klädd med stark tillbehör för att skapa en trendig lilla barn.

Bedazzled skjortor

Småbarn flickor älskar allt glittrig och glänsande, så handla för en bedazzled skjorta. T-shirts gör underbart shirts, men erbjuder inte en individuell stil uttalande. Tröjor som erbjuder lite glitter, utsmyckning, mönster, blommig uttalande eller bohemiska inspirerad look är säker på att fånga uppmärksamhet i stället för standard "söt som en knapp" skjortan.

Tillbehör

Tillbehör kan bidra till en liten flicka personlighet. Uppdatera grundläggande outfits eller vanlig kläder med överdimensionerade solglasögon eller gladiatorsandaler. Sommar kläder kan kräva blommiga hattar eller fedoras förutom gelé sandaler. Vintermånaderna kan kräva lurviga stövlar, randiga benvärmare och stora brudslöja.